Dumbović / Bivši gradonačelnik Petrinje prespavat će u pritvoru policije, čeka ga dan s nekoliko zakazanih obaveza

Image
Foto: Branislav Babic/PIXSELL

Danas su ga prvo odveli u policijsku postaju u Sisku, pa na zagrebačke Oranice, gdje se nalazi Jedinica za zadržavanje i prepratu, pa onda u USKOK

14.6.2022.
23:06
Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon ispitivanja u zagrebačkom sjedištu USKOK-a bivši petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović prenoćit će u policijskom pritvoru, a tužiteljstvo će u srijedu objaviti hoće li protiv njega i četvorice suosumnjičenih zatražiti istražni zatvor. Danas su ga prvo odveli u policijsku postaju u Sisku, zatim na zagrebačke Oranice, gdje se nalazi Jedinica za zadržavanje i prepratu policije, pa tek potom USKOK.

Uz Dumbovića, zbog pogodovanja u dobivanju poslova, istražitelji, prema neslužbenim informacijama, sumnjiče njegova sina Darka te trojicu direktora tvrtki s petrinjskog područja - Dejana Dobrečevića, Gorana Norkovića te Zlatka Zagorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antikorupcijski istražitelji u utorak ujutro počeli su s pretragama kuća, poslovnih prostora i automobila Darinka i Darka Dumbovića, a potom ih odveli u Zagreb i ispitali u Uskoku.

Neslužbeno se doznaje da je među tvrtkama kojima se pogodovalo bio Titan Commerce, osnovan u travnju 2015. dvije godine nakon što je Dumbović postao gradonačelnik Petrinje. Mediji su ranije pisali kako su prihodi te tvrtke iz godine u godinu rasli za milijunske iznose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo