van zatvora / Bivši šef Janafa Dragan Kovačević ponovno na slobodi: 'Idući tjedan dat ću veliki intervju u kojem ću otkriti cijelu pozadinu ovog slučaja'

Ne možemo predvidjet u ovom trenutku koliko će istraga trajat. Može trajat maksimalno 18 mjeseci, a naravno to proizlazi iz sadržaja spisa.

26.5.2021.
18:45
VOYO logo

Ponovno na slobodi! Bivši šef Janafa Dragan Kovačević, dan prije zakonskog roka, pušten je iz zatvora Remetinec u kojem je proveo posljednjih 50 dana. Ispitani su svi svjedoci pa nije bilo razloga za zadržavanje. Kovačević je uhićen početkom travnja zbog sumnji da je, poslove vrijedne 30 milijuna kuna, namještao tvrtkama od čijih je vlasnika zauzvrat dobio dva stana. Jedan u Ban cantru u središtu Zagreba, a drugi na splitskom Žnjanu te dva automobila.

"Mi ćemo napraviti sve da jednostavno dokažemo istinu, a istina je sigurno na mojoj stani. Idući tjedan ću dati jedan veliki intervju, gdje ću reći cijelu pozadinu ovog slučaja", rekao je Dragan Kovačevič, osumnjičenik za gospodarski kriminal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On negira djela koja mu se stavljaju na teret. Ovaj boravak u istražnom zatvoru je bio tijekom postupka istrage. Istraga se nastavlja. Ne možemo predvidjet u ovom trenutku koliko će istraga trajat. Može trajat maksimalno 18 mjeseci, a naravno to proizlazi iz sadržaja spisa. Sadržaj spisa nam nije do kraja poznat", rekao je Ivo Farčuć, odvjetnik Dragana Kovačevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo