U Velikoj Gorici / Bludničio nad 81-godišnjakinjom: 'Primio me preko spavaćice i rekao da su mi grudi najljepše ujutro'

Image
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Tužiteljstvo traži godinu dana zatvora s trogodišnjim rokom kušnje i da mu se odredi obvezno liječenje od alkoholizma.

30.4.2018.
8:13
Ilustracija / Thinkstock
VOYO logo

61-godišnjak s područja Velike Gorice optužen je da je nad staricom vršio bludnje radnje. Optuženi muškarac sa svojom je obitelji skrbio za 81-godišnju ženu, a optužbe koje mu se stavjaju na teret - nergira. Iako starica tvrdi suprotno, 61-godišnjak kaže kako nikada staricu nije dirao na neprimjeren način dok je bila udomljena u njegovoj obitelji niti joj je ulazio u sobu.

"Četiri mjeseca tijekom 2016. godine bila sam u udomiteljskoj obitelji. Jednog dana u listopadu, ne sjećam se datuma, sjedila sam na krevetu kada je u moju sobu ušao J. L. Rekao je da bi malo popipao grudi. Čučnuo je ispred mene i zavukao mi ruku ispod majice. Dirao me po grudima i govorio mi kako su lijepe i da su uvijek lijepe. Odmaknula sam mu ruke i rekla da prestane, pa je izašao van. Trajalo je to oko pet minuta, a njegova supruga je u to vrijeme bila vani. Mjesec dana kasnije, iza Svih svetih, kada sam iz WC-a izašla na hodnik, ponovno mi je prišao i objema rukama me primio preko spavaćice za grudi, rekavši da su mi grudi najljepše ujutro. Odgurnula sam ga i ponovila da me ne dira", ispričala je 81-godišnja žrtva za Jutranji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje kako nije stalo na tome već da ju je nekoliko dana ponovno dirao, ne samo po grudima. Hvatao ju je i za međunožje nakon čega mu je žrtva zaprijetila da će otići iz doma. Kaže kako niti jednom od ta tri puta njegove supruge nije bilo u kući. Također, drugi štićenik nije mogao ništa čuti jer je uvijek  bio zatvoren u svojoj sobi.

Kada je jednom prilikom unuk 81-godišnjakinje došao platiti njezin smještaj, zatekao je muškarca pijanog u dvorištu. Odlučio je ispitati baku što se događa, a ona mu je sve ispričala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam udomiteljici to ispričao, rekla je da će istražiti i supruga razbiti, odnosno ‘ubiti Boga u njemu’. Po njezinoj reakciji shvatio sam kako ona vjeruje da je muž u stanju to napraviti", rekao je unuk.

Optuženi je muškarac sudu kazao kako je staricu tek nekoliko puta potapšao po ramenu i pitao kako je, i to uvijek u prisutnosti svoje supruge. "Zašto me prijavila za bludne radnje? Možda mi je uzela za zlo što sam joj znao prigovoriti za neurednost u toaletu", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljstvo traži godinu dana zatvora s trogodišnjim rokom kušnje i da mu se odredi obvezno liječenje od alkoholizma, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo