INCIDENT U SPLITU / Bojan Ivošević porječkao se sa susjedom, pa je dobio šakom u glavu. Završio je u bolnici

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivošević je u bolnici zatražio liječničku pomoć. Utvrđena mu je lakša tjelesna ozljeda u predjelu glave

5.9.2022.
11:14
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bojan Ivošević, 32-godišnji splitski dogradonačelnik, doživio je u subotu, 3. rujna, oko 16 sati neugodnu situaciju na Kruševića gumnu, a sve je završilo tako da je morao kazneno prijaviti nepoznatu osobu zbog kaznenog djela prijetnje. Ovaj napad prošao je u potpunoj medijskoj tišini, piše Slobodna Dalmacija.

Ivošević je, naime, policiji prijavio susjeda kojega zna samo iz viđenja, a koji ga je, nakon što su se porječkali, udario šakom, a kao posljedicu dogradonačelnik ima lakše ozljede glave te je bio zatražio i liječničku pomoć u KBC-u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, riječ je o 24-godišnjaku kojega policija još nije pronašla, a kad se to dogodi, bit će ispitan na okolnosti događaja. Do svađe je, kako piše Slobodna, navodno došlo zbog glasne glazbe koju je susjed puštao.

Ivošević: 'Dogodilo se obiteljsko nasilje'

O svemu se na Facebooku oglasio i Ivošević te je demantirao navode Slobodne Dalmacije da je do sukoba došlo zbog glasne glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovu subotu u kući do moje dogodilo se obiteljsko nasilje, nažalost ne po prvi put kako sam kasnije saznao od ostalih susjeda.

Osoba od prije poznata hrvatskom pravosuđu zbog provala i narkotika zlostavljala je svoju ženu/curu. Kako sam odgojen da uvijek reagiram i zaštitim slabije kada sam bio ispred kuće zavikao sam prestani se derat nakon čega je rastrojena osoba iskočila kroz prozor prizemlja i dotrčala do mene udarivši me šakom u glavu vičući da mu se ne miješam u život, na što ja nisam reagirao već rekao da zovem policiju, a osoba je skupila stvari i pobjegla iz stana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sramotno je da novinar Slobodne Dalmacije vrištanje žene naziva glasnom glazbom, al to je očito na tragu trenutnog stanja u državi i kako se nasilje nad ženama tretira dok ne bude prekasno.

Uvijek reagirajte na nasilje nad ženama makar to za dio Slobodne Dalmacije bila muzika za njihove uši", napisao je Ivošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo