trostruko ubojstvo / Boris Luketa i dalje u životnoj opasnosti nakon pokušaja samoubojstva

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Istražitelji Policijske uprave i Ravnateljstva policije u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku pokušavaju utvrditi okolnosti

28.4.2017.
10:24
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Boris Luketa (59), osumnjičen za tri teška ubojstva u srijedu u Brodarici, zbog pokušaja samoubojstva i dalje se nalazi u životnoj opasnosti u Kliničkom bolničkom centru Split, izvijestili su u petak iz Policijske uprave šibensko-kninske. 

Luketa je osumnjičen za ubojstvo Hakije i Milke Keranović te Ivana Bajića, bivšeg tjelohranitelja 'kralja zagrebačkog podzemlja' Zlatka Bagarića, kao i za pokušaj ubojstva Kemala Keranovića, sina ubijenih supružnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražitelji Policijske uprave i Ravnateljstva policije u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku pokušavaju utvrditi okolnosti koje su dovele do trostrukog ubojstva u srijedu. 

Nakon trostrukog ubojstva u srijedu u Brodarici, policija je vrlo brzo osumnjičila Borisa Luketu iz Primoštena koji je pobjegao u svom automobilu. Objavljena je i tjeralica za njime, a Luketa je vrlo brzo lociran nedaleko od mjesta ubojstva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su ga policajci okružili, počeo je prijetiti samoubojstvom, a naposljetku je poslije nekoliko sati pregovora i pokušao ubiti sam sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo