strava i užas / Bračni par u Poreču zatočio Slavonku: 'Tukli su me, ubadali nožem i polijevali kiselinom'

Image

'Uvijek je imala neke čudne razloge zbog kojih me je šest ili sedam puta nožem ubadala u lijevo bedro'

22.12.2016.
14:05
VOYO logo

Od rujna 2015. do 17. srpnja 2016. 43-godišnja Slavonka proživjela je svih devet krugova pakla. Bilo je to 7680 sati koje nikad neće zaboraviti, a traume koje je proživjela pratit će je sve dok bude živa. Njezinim mučiteljima danas će na sudu u Pazinu početi suđenje, pišu 24sata. Terete ih za kaznena djela protiv čovječnosti i ljudskog dostojanstva, protupravno oduzimanje slobode te nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Drugim riječima, radi se o robovlasničkom odnosu, psihičkom i fizičkom mučenju te brutalnom iživljavanju.

Nesretna Slavonka tada je uspjela pobjeći iz stana porečkih monstruma. Sklonila se u obližnji kasino porečkog hotela. Tamo je u teškim bolovima i muci provela cijelu noć. Drugi dan oko podneva po nju su došle sestra i majka. No i u tim trenucima Vjeran Šalov pokušao ju je odvući nazad u “mučilište”. No nasreću, bilo je prekasno za to. Majka i sestra ugurale su nesretnicu u auto i pobjegle. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

43-godišnjakinju su zatvorili na ime otplate neodređenog duga, te su joj pri tome ograničili kretanje, nadzirali su joj mobitel i laptop, a 31-godišnjakinja je 43-godišnjakinji prijetila te joj je govorila da nema kamo otići.

Osim toga prolila joj je solnu kiselinu po leđima, te joj je gasila opuške po leđima i ubadala je oštricom po tijelu!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je imala neke čudne razloge zbog kojih me je šest ili sedam puta nožem ubadala u lijevo bedro", ispričala je istražiteljima dio strahota koje je doživjela, pišu 24sata.

Sve to nije joj bilo dovoljno, pa je jednom prigodom 43-godišnjakinji odrezala kosu, dok je drugi put nesretnu ženu natjerala da to sama napravi. Sumnja se i da je 31-godišnjaka u više navrata tražila svog supruga Vjerana Š. da istuče 43-godišnjakinju, što je ovaj i učinio, teško je ozlijedivši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi prikrili što rade prisilno zatvorenoj radnici, sadistički bračni par u dva navrata tijekom veljače i ožujka prisilno ju je zatvorio i zaključao. Prvo u ostavi stana gdje je bila zaključana između pet i šest dana spavajući na podu, a drugi put u spavaćoj sobi stana, kada joj je samo povremeno dopušten odlazak na WC.

"Vjeran i Vanesa znali su me zaključati u sobu, odnosno spremište, i to najčešće kad sam bila sva u masnicama da ne izlazim. Nekoliko mjeseci prije Uskrsa ove godine zaključali su me u njihovu sobu dva dana, a znali su me zaključati i u skladište, odnosno u ostavi gdje sam spavala na podu i po pet, šest dana. Puštali su me samo na toalet, nisu mi davali ni hrane ni vode", ispričala je Slavonka dio užasa kroz koji je prolazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo