dosje žrtve sa zrća / Britanci dobro znaju ubijenog Uga Wilsona: 2012. sa svojom je bandom 'obradio' preko 40 londonskih dućana!

Image
Foto: Vijesti.hr

I prije no što je hrvatska policija objavila identitet stradalog, engleski mediji špekulirali su imenom Ugo Wilson, po nadimku Kraze.

28.6.2018.
19:02
Vijesti.hr
VOYO logo

Stravična smrt koja je u srijedu u jutarnjim satima potresla popularnu pašku plažu Zrće, još je uvijek jedna od glavnih tema domaćih, ali i britanskih medija. 

Naime, i prije no što je hrvatska policija objavila identitet stradalog, engleski mediji špekulirali su imenom Ugo Wilson, po nadimku Kraze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihove špekulacije pokazale su se preciznima - ubijeni je doista bio 26-godišnji mladić Ugo Wilson, a za osobu istog imena i prezimena čulo se po britanskim novinama i portalima tijekom 2013. godine.

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Poznat identitet ubojice mladog Britanca: Uzrok sukoba ampulice dušičnog oksida?

>>Procurila fotografija ubijenog Britanca na Zrću: 'Dogodila se tragedija, a samo si trebao dobar odmor'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada 21-godišnjak, Wilson je postao top tema domaćih medija zbog članstva dobro organizirane bande koja je upadala u poslovnice trgovačkog lanca 'Carphone Warehouse' u Londonu i oko britanske metropole, pljačkajući iz njih sve što im je došlo pod ruku. 

Najdraže mete bili su im iPodovi i iPhonei, a pri pljačkama su izazivali tzv. 'efekt oluje' - paniku kod zaposlenika i mušterija, pri čemu nisu štedjeli ni one najmlađe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmlađi pljačkaš imao je samo 14 godina, a na koncu su pljačkaši osuđeni na ukupno 11 godina zatvora. Ugo Wilson dobio je 27 mjeseci iza rešetaka, što je bila druga kazna po težini. Jedino je gore prošao Jahreau Shepherd s četiri godine zatvora.

Policija u Londonu nakon uhićenja objavila je 2013. godine fotografije nekih istaknutijih članova skupine, među kojima je i Wilson Kraze. Jedina je razlika što tada nije nosio bradu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo