ČIN ZA OSUDU / Brutalno pretukli 40-godišnjaka u Zadru: Jedan od napadača je posrnuli hrvatski rukometaš!

Image
Foto: Dino Stanin/Pixsell

Ove godine raskinut mu je ugovor jer je bio pozitivan na kokain

31.7.2019.
17:43
Dino Stanin/Pixsell
VOYO logo

U ponedjeljak, 29. srpnja, oko četiri sata ujutro ispred noćnog kluba u Zadru brutalno je pretučen 40-godišnji Zadranin i među nasilnicima koji su ga napali bio je posrnuli rukometaš Josip Maršan (23)! Iz Policijske uprave zadarske kazali su da je žrtva napad zatajila - od straha.

Josip Maršan 20. ožujka ove godine pao je na dopinškom testu jer je bio pozitivan na zabranjene tvari - kokain i metabolite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako se nastali događaj kosi s vizijom, ciljem te radom Rukometnog kluba Umag, klub je odmah nakon primitka rezultata HZJZ-a raskinuo Ugovor s igračem te isključio mogućnost buduće suradnje", naveli su iz RK Umag te na taj način zapečatili karijeru nekadašnjem rukometašu Zagreba.

Odnosno, zapečatio si ju je on sam greškama, na kojima očito nije učio, jer ovaj nemili događaj premlaćivanja 40-godišnjaka bit će nova mrlja na njegovu imenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Brutalno pretukli 40-godišnjaka u Zadru: Jedan od napadača je posrnuli hrvatski rukometaš!

Image

Brutalno pretukli 40-godišnjaka u Zadru: Jedan od napadača je posrnuli hrvatski rukometaš!

Sukob napadača i muškarca počeo je ispred WC-a u koji je 40-godišnjak pokušao ući. Sve je kulminiralo ispred kluba kada su ga brutalno napali i tukli nogama po glavi i tijelu. U napadu je muškarac zadobio višestruke prijelome.

Zbog napada policija je provela istragu u koju je uključeno pet osoba, dok se za šestom traga. Sumnjiče se za nanošenje teških ozljeda i posjedovanje oružja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod jednog od napadača, 26-godišnjaka, pronađena je automatska puška, teleskopska palica i više mobitela. Među mobitelima je bio i jedan jako mali, kakav se obično unosi zatvorenicima u zatvor. Svi osumnjičenici su poznati policiji od prije i evidentirani su za više djela teškog nasilja. 

Policija sumnja i da su muškarci iz zaplijenjene automatskepuške u dva navrata pucali u Zadru. Jedna pucnjava je bila nasumična, a u drugoj su pucali na jednu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, svoj petorici osumnjičenih za premlaćivanje sudac istrage odredio je  jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, dok je jednom od osumnjičenih pritvor određen i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenogadjela.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo