BIT ĆE JOŠ PRIVOĐENJA / Brza reakcija splitske policije: Privedene dvije osobe zbog zloporabe pirotehničkih sredstava

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

'Nakon javnog okupljanja, kada su navijači napuštali stadion, evidentirali smo i brzom intervencijom spriječili daljnje širenje nekoliko izoliranih incidenata'

29.9.2018.
22:46
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo
Image

Horor na Poljudu: Nesretnom vatrogascu topovski udar raznio pola prsta!

Image

Horor na Poljudu: Nesretnom vatrogascu topovski udar raznio pola prsta!

Zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava dvije osobe su u žurnom postupku privedene na Prekršajni sud u Splitu, a sutra će zbog ostalih prekršaja biti privedeno još sedam osoba, priopćeno je iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave u subotu navečer nakon derbi utakmice Hajduk-Dinamo na Poljudu na kojoj je pirotehničkim sredstvima ozlijeđen jedan vatrogasac.

Splitska policija, kako se navodi u priopćenju, ukopno je privela 34 osobe zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, od kojih je zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava uhićeno 8 osoba nad kojima je provedeno kriminalističko istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije utakmice policija je oduzela 12 različitih komada pirotehničkih sredstava. Tijekom cijelog dana policajci su nadzirali područja željezničkog i autobusnog kolodvora i trajektne luke u Splitu kao i autobusnih postaja na širem području grada radi prevencije protupravnih ponašanja i narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, ističe se u priopćenju.

"Nakon javnog okupljanja, kada su navijači napuštali stadion, evidentirali smo i brzom intervencijom spriječili daljnje širenje nekoliko izoliranih incidenata narušavanja javnog reda i mira," stoji u policijskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo