šokantni prizor / 'Čedo majku mu’: prijeteće poruke osvanule na automobilu srpskog vijećnika u Rijeci

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

I gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel osudio je ovaj vandalski čin.

7.8.2017.
7:55
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

U noći sa 4. na 6. kolovoza nepoznati počinitelj ili više njih išarali su automobil Mile Opačića, predsjednika VSNM-a grada Rijeke, vijećnika u Gradskom vijeću, člana Izvršnog odbora i nosioca drugih funkcija u SDSS-a te jednog od najistaknutijih pripadnika riječke srpske zajednice, piše Novosti.

Njegov automobil bio je tijekom noći parkiran u kvartu Vežice gdje vijećnik stanuje, a ujutro ga je dočekao automobil išaran porukama četiri "S" i "čedo majku mu", a pritom si bojom uništene tablice i prednje staklo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam vidio išarano vozilo, bio sam šokiran. Osjećam se loše. Kako da se osjeća čovjek koji nije ni mrava zgazio, koji već godinama predstavlja srpsku zajednicu u Rijeci i koji je uvijek spreman za dijalog i s onima koji imaju drugačije političke stavove", izjavio je Opačić za Novosti.

Izjavio je kako mu se ništa slično nije dogodilo od početka 1990-ih, kada je slične uvrede pronalazio u svom ulazu i na poštanskom sandučiću. Na mjesto incidenta stigla je i ekipa forenzičara te interventna policija, a o svemu je obaviješten i DORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mile Opačić je o svemu obavijestio i gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela, koji je osudio ovaj vandalski čin, pišu Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo