teška nesreća / Cesta odnijela još jedan mladi život: Kod Našica poginuo 20-godišnjak, a još trojica mladića teško stradala

Image
Foto: Ilustracija/Davor Puklavec/Pixsell

Među ozlijeđenima je i mladi vojnik, priopćili su iz MORH-a

30.10.2021.
14:27
Ilustracija/Davor Puklavec/Pixsell
VOYO logo

Pripadnik Hrvatske kopnene vojske, polaznik specijalističke vojne obuke, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći civilnog vozila koja se dogodila u subotu, oko jedan sat u noći, u mjestu Klokočevci kod Našica, izvijestili su iz Ministarstva obrane.

Ozlijeđeni pripadnik Hrvatske vojske zbrinut je u KBC-u Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz MORH-a su priopćili i da se nesreća dogodila izvan službe te da se utvrđuju okolnosti događaja.

Osječko-baranjska policija ranije je izvijestila da je od posljedica prometne nesreće koja se dogodila pola sata poslije ponoći u Klokočevcima kod Našica, umro 20-godišnjak, a još su tri osobe teško ozlijeđene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
tragedija /

Teška nesreća kod Našica: Automobilom sletjeli s ceste. Jedna osoba poginula, troje teško ozlijeđeno

Image
tragedija /

Teška nesreća kod Našica: Automobilom sletjeli s ceste. Jedna osoba poginula, troje teško ozlijeđeno

Nesreća se dogodila kad je osobni automobil, kojim je upravljao 26-godišnji vozač, dolaskom do oštrog zavoja, zbog neprilagođene brzine stanju kolnika, izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s kolnika te udario u betonsko-željeznu ogradu obližnje kuće, rekao je Hini glasnogovornik Policijske uprave Zoran Kon.

Vozač i trojica putnika, dvojica 20-godišnjaka i 21-godišnjak, prevezeni su vozilom Hitne medicinske pomoći u našičku Opću županijsku bolnicu, gdje je oko 1,30 sati, 20-godišnjak umro od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica ozlijeđenih prevezeni su u osječki KBC gdje je utvrđeno da je 21-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život, a 26-godišnji vozač i 20-godišnji putnik teške tjelesne ozljede.

Očevid na mjestu nesreće obavili su nadležno Općinsko državno odvjetništvo i očevidna ekipa Policijske uprave, a tijekom očevida promet je tekao otežano jednim kolničkim trakom, naveli su u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo