brutalan napad / 'Crkni stara mrcino, babo smrdljiva! Osvetit ću ti se kad tad': unuke verbalno i fizički napale vlastitu baku

Image
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Bakine jauke čuo je susjed koji je odmah nazvao policiju. Baki su liječnici dijagnosticirali potres mozga, a bila je i na psihijatrijskom liječenju zbog velike traume koju je doživjela

25.5.2018.
15:13
Ilustracija / Thinkstock
VOYO logo

Zbog ozljeda i duševnih boli koje su nanijele vlastitoj baki Kati, dvije djevojke s područja Varaždina, moraju joj platiti 5.000 kuna odštete. One su se, naime, na baku okomile zbog smrti kućnog ljubimca. Unukama je netko otrovao psa kojeg je baka pustila iz dvorišta, piše Podravski.

Kad je unuka Katarina saznala da je pas uginuo, plakala je u kupaonici. Baka je izašla iz kuhinje da je pita što se dogodilo. U tom trenutku došla je druga unuka, Marija, koja je baku počela vrijeđati. No, nije stala samo na uvredama. Kako stoji u presudi, Marija je baku počela udarati po leđima, a Katarina ju je držala da se ne bi mogla micati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naguravale su je, a baka je, izgubivši ravnotežu, ozlijedila koljeno. Potom su je zaključale u kuhinji i ostavile i suzama.

"Crkni stara mrcino, prokleta bila, babo smrdljiva! Krepaj! Osvetit ću ti se kad-tad", urlala je na baku njena unuka Katarina. Bakine jauke čuo je susjed koji je odmah nazvao policiju. Baki su liječnici dijagnosticirali potres mozga, a bila je i na psihijatrijskom liječenju zbog velike traume koju je doživjela tijekom ovog brutalnog napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unuke, ipak, sve negiraju. Kažu kako su vikale na baku i kako su joj, vjerojatno, svašta izgovorile, ali da se ne sjećaju jer se nisu mogle kontrolirati. No, kažu kako je baka izmislila priču o premlaćivanju "kako bi im napakostila".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo