tragedije / Crna subota! Policija izvijestila o sedam smrti: Dvije mrtve žene u Sesvetama, ubojstvo u tramvaju, mrtav na parkiralištu...

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Protekli vikend je obilježio niz tragedija koje su završile smrću. Samo u subotu je policija izvijestila o sedam smrtnih slučajeva

20.9.2021.
9:45
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Prometna nesreća u kojoj je poginuo bračni par na motociklu, muškarac nasmrt izboden u tramvaju, stariji muškarac mrtav na parkiralištu u Splitu... samo su dio crne bilance proteklog vikenda

19-godišnja djevojka poginula, dvojica mladića ozlijeđena

U teškoj prometnoj nesreći kod Dugog Sela u subotu je poginula 19-godišnja djevojka, teško je ozlijeđen 20-godišnjak, a lakše 22-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila u 4,35 sati kada je 20-godišnjak upravljao BMW-om. Kretao se Bjelovarskom ulicom u Lukarišću, prešao je na lijevu stranu kolnika, odnosno na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera.

Tada je naletio na teretni automobil marke Mercedes Atego kojim je upravljao 22-godišnjak. Nakon naleta teretni automobil i osobni automobil odbačeni su, a uslijed čega su sletjeli na meki teren, odvodni kanal, a potom i na betonski propust dvorišnih ulaza. U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala 19-godišnja putnica iz osobnog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prometnoj nesreći je teško ozlijeđen 20-godišnji vozač osobnog automobila, dok je lakše ozlijeđeno vozač teretnjaka.

Image
detalji nesreće /

Policija o nesreći kod Dugog Sela: Poginula 19-godišnjakinja, dvojica mladića ozlijeđena

Image
detalji nesreće /

Policija o nesreći kod Dugog Sela: Poginula 19-godišnjakinja, dvojica mladića ozlijeđena

Mrtav muškarac na parkiralištu u Splitu

Splitska policija je u subotu oko 6,40 sati dobila dojavu o mrtvom tijelu pokraj Kauflanda u Splitu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrdili su da se radi o muškarcu u dobi od 83 godine.

Očevid je obavljen te je tijelo predano obitelji na ukop. Prema prvim informacijama, ne radi se o kaznenom djelu. Muškarcu je najvjerojatnije pozlilo te da se srušio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bračni par na motociklu poginuo nakon naleta na srnu

U teškoj prometnoj nesreći u Končanici kod Daruvara život je izgubio 49-godišnji vozač motocikla i njegova 42-godišnja suputnica.

Naime, u subotu oko 19.20 sati, 49-godišnjak je upravljao motociklom kroz Končanicu iz smjera Donjeg Daruvara u smjeru Velikih Zdenaca.

Dolaskom do kućnog broja 68 na cestu je iskočila srna te je došlo do udara prednjeg dijela motocikla u srnu, nakon čega je 49-godišnjak prešao na lijevu kolničku traku gdje je došlo do udara motocikla u prednji dio osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 72-godišnjak. Osobni automobil je sletio u desni putni jarak te je prednjim dijelom udario u betonski stup niskonaponske električne mreže. Uslijed udara 49-godišnjak je pao s motocikla na poklopac motora osobnog automobila, dok je 42-godišnja putnica na motociklu od siline udarca pala preko osobnog automobila na kolnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuli su 49-godišnji motociklist i njegova 42-godišnja ptunica, dok je srna odbačena u desni putni jarak gdje je uginula.

72-godišnji vozač osobnog automobila je alkotestiran te je utvrđena koncentracija alkohola od 0,24 g/kg, a zbog zadobivenih ozljeda on i njegova 66-godišnja putnica su prevezeni vozilom hitne medicinske pomoći na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je utvrđeno da su zadobili lakše tjelesne ozljede te su zadržani na daljnjem liječenju.

Muškarac ubijen u tramvaju

Zagrebačka policija je izvijestila i o ubojstvu koje se dogodilo u tramvaju linije broj 6 koje se dogodilo u subotu oko 8.55 sati u Novom Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, putnica je obavijestila ostale putnike, a potom oni i vozača, da se u priključnim kolima nalazi muškarac za kojeg se čini da je u besvjesnom stanju.

Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca, dok je s obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Policija još traga za ubojicom.

Dvije mrtve žene u Sesvetama

Zagrebačka policija je izvijestila i da je u subotu oko 18 sati u Sesvetama na Kobiljačkoj cesti, u dvorištu pronađeno tijelo 76-godišnjakinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti dan, ali nekoliko sati ranije, točnije oko 14.35 sati, u Planini Gornjoj, Vrski put, na poljskoj stazi pronađeno je tijelo 57-godišnjakinje.

Niti na jednom tijelu nisu uočene ozljede koje bi upućivale na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo