nagađa se da je ubijen / Cure detalji o smrti splitskog poduzetnika kao i o njegovom burnom životu: 'Svi znaju što se događa kad se spetljaš s kamatarima'

Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

'Željko je počeo od klijenata uzimati novac za posao koji je tek trebao odraditi. Ubrzo se počelo događati da mušterije ostanu i bez novca i bez obavljenog posla'

27.8.2017.
11:15
Ivo Čagalj/Pixsell
VOYO logo

Nakon što je utvrđen identitet muškarca čije je tijelo 22. kolovoza pronađeno na predjelu Vepric kod Makarske, u javnost sve cure detalji njegovog burnog života, kao i mogućnost da je stradao u kamatarskom obračunu.

Riječ je o 43-godišnjem Željku Selaku, poznatom poduzetniku iz Splita koji se bavio prodajom i ugradnjom klimatizacijskih uređaja te prijevozom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo poduzetnika pored kojeg je stajao krvav ručnik pronašli su u utorak poljski turisti na području Veprica.

Više pročitajte:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dežurni liječnik Hitne pomoći Makarske utvrdio je tada kako postoje tragovi nasilne smrti. Na licu pronađenog muškarca uočena je ozljeda usne šupljine i čeljusti te tragovi udaraca u prsa, a navodno je slomljen i vratni kralješak. Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

U početku vodio uspješan biznis s prodajom i montiranjem klima – uređaja
Tragova krvi i borbe oko tijela nije bilo, stoga su istražitelji pretpostavili kako je čovjek ubijen na drugoj lokaciji, a nakon ubojstva dovezen i bačen na nekadašnje odmorište.
Željko Selak bio je rodom Rašćana, koji je sa suprugom i četvero djece živio u splitskom predgrađu na predjelu Kamen, doznaje Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U privatni posao je krenuo nakon što je otvorio tvrtku koja se bavila prodajom i montiranjem klima te prijevozom. Posao je išao jako dobro i sve više je zarađivao. Međutim, skupi način života i s vremenom sve lošija zarada zbog promjena na tržištu doveli su do prvih problema. Željko je počeo unaprijed od klijenata uzimati novac za posao koji je tek trebao odraditi. Ubrzo se počelo događati da njegove mušterije ostanu i bez novca i bez obavljenog posla. Kola su krenula nizbrdo”, rekao je za taj list jedan od susjeda pokojnog Željka.

'Svi znaju šta se događa kad se s kamatarima spetljaš'

Zbog dugova koje nije mogao vraćati izgubio je jednu nekretninu u Kaštelima, no uskoro su uslijedili i novi problemi jer su on i njegova obitelj prije nekoliko dana trebali biti deložirani iz kuće na Kamenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deložacija je u međuvremenu odgođena, a tad su krenule priče kako se Selak zadužio kod kamatara.

“Svi znaju šta se događa kad se s kamatarima spetljaš i nemaš novac za vraćanje duga. Samo mi nije jasno zašto bi ga ubili kad tako nikad neće dobiti pare”, rekao je za Slobodnu jedan Željkov poznanik iz mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija zasad ne daje nikakve službene informacije o ovom slučaju pa tako još uvijek nema ni službene potvrde da se radi o ubojstvu. Kriminalistička obrada je u tijeku i čeka se nalaz obdukcije

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo