Policija pozvala majku na razgovor? / Curi još potresnih detalja o Daruvarcu, majka pretučene: 'Šakom je udario i moju drugu kćer!'

Image
Foto: Dino Stanin/Pixsell

'Najviše me pogađaju komentari kako sam ja kriva za sve što se dogodilo jer joj nisam branila da se s njim druži. A jesam!'

20.12.2018.
13:16
Dino Stanin/Pixsell
VOYO logo

U Zadru se jučer prosvjedovalo zbog puštanja na slobodu čovjeka koji je prije šest mjeseci brutalno pretukao 18-godišnju djevojku. Mlatio ju je šakama, a nakon što je pobjegla u WC, uvatio ju je za kosu i njenom glavom udarao u umivaonik dok ga nije razbio.

18-godišnjakinji, koja je postala metom manijakalnog napada Darka Kovačevića Daruvarca, slomljene su bile kosti lica i nosa, izbijeni su joj zubi, rasječene usne. Do sad je bila na dvije operacije, a njena majka od tada ne radi jer se boji djecu ostaviti samu kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnje što je utvrđeno jest činjenica da je Daruvarac svoju brutalnost pokazao i ranije, a prema najnovijim informacijama majke pretučene Zadranke, Darko Kovačević šakom je udario i njenu drugu kćer jer ju je zamijenio s Lorenom.

U razgovoru za Jutarnji list majka premlaćene djevojke otkrila je dva bitna detalja koji dosad nisu bili poznati javnosti. Prvi je da je Daruvarac već jednom fizički napao njezinu kćer Lorenu, a drugi da je šakom u glavu udario i njenu sestru blizanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno je da je i nju udario i to na njenoj maturalnoj zabavi. Kasnije se ispričavao da to nije htio učiniti njoj, već ju je zamijenio za Lorenu. Ona to tada nije prijavila policiji", rekla je Lorenina majka Ana.

Kako nadodaje za Jutarnji list, najviše ju pogađaju komentari da je za sve sama kriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bojim se za svoju djecu i za sebe. Najviše me pogađaju komentari nekih ljudi kako sam ja kriva za sve što se dogodilo jer joj nisam branila da se s njim druži. A jesam! I njega sam zvala i govorila mu da nije u redu da se on u tim godinama druži s maloljetnicama. Uostalom, koja majka može djetetu od 18 godina reći da ne smije subotom van s prijateljicama? Zar da se zbog Daruvarca zaključa u kuću i nikad više ne izađe?" pita se.

Policija pozvala majku žrtve i njenog prijatelja na razgovor?

U Facebook grupi 'Protiv pravosuđa koje štiti nasilnike', a koja broji više od 4170 članova koji su u srijedu organizirali mirni prosvjed zadarskim ulicama od Narodnog trga do zgrade Županijskog suda, objavljeno je kako su djelatnici PU zadarske u četvrtak na razgovor u policijsku postaju pozvali majku žrtve Darka Kovačevića Daruvarca i njezinog prijatelja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O razlozima policijskog poziva uskoro...

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo