HOROR U SPLITU / Dadilja iz pakla: snimala djecu, slala snimke pedofilu te su zlostavljali jedno dijete

Image
Foto: rtl arhiva

Podignuta je optužnica protiv 25-godišnjaka i 18-godišnjakinje zbog teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

20.6.2017.
10:40
rtl arhiva
VOYO logo

Nakon provedene istrage Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 25-godišnjaka i 17-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, kaznenog djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i kaznenog djela iskorištavanja djece za pornografiju, piše Jutarnji list.

Od početka prosinca 2016. do kraja veljače 2017. godine na području Splitsko-dalmatinske županije, kako kaže optužnica, prvookrivljenik je s drugookrivljenicom preko mobilnih telefona razmjenjivao poruke eksplicitnog seksualnog sadržaja djece i tražio od nje da snima djecu koja su joj povjerena na čuvanje radi zadovoljenja svog spolnog nagona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim ga se tereti da je u razdoblju od početka 2017. do 23. veljače 2017. zatražio od drugookrivljenice da se druži zajedno s njom i djetetom te se u svom osobnom vozilu spolno zadovoljio dodirujući dijete, što je drugookrivljenica vidjela.

Također optužnica ga tereti da je od sredine prosinca 2016. do veljače sljedeće godine u mobitelu držao sadržaje o djeci i video uradak s drugookrivljenom maloljetnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugookrivljena tinejdžerica optužena je da je krajem veljače 2017. godine na području iste županije prekrišila  povjerenje roditelja koji su joj povjerili djecu na čuvanje i napravila video uradak radi zadovoljenja spolnog nagona prvookrivljenika.

Također ju se tereti da je od sredine prosinca 2016. godine, u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona i spolnog nagona prvookrivljenika, iskoristila povjerenje roditelja koji su joj povjerili dijete na čuvanje i počinila bludnu radnju, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo