MLADIĆ POVUKAO PRIJAVU / Daruvarac na slobodi: Nakon 7 dana izašao iz pritvora, sjeo u bijeli mercedes i odjurio

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Darko Kovačević zvani Daruvarac bio je u pritvoru od prošle subote kad je u Zadru napao mladića

5.4.2019.
16:28
Hrvoje Jelavić/Pixsell
VOYO logo

Darko Kovačević zvani Daruvarac (32) je u petak nešto prije 16 sati pušten iz istražnog zatvora u Zadru jer je mladić, kojeg je napao, naknadno povukao prijedlog za progon.

Priopćenje Županijskog suda u Zadru donosimo u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 1. travnja 2019. zaprimilo posebno izvješće Policijske uprave zadarske kao dopunu kaznene prijave 24-hrvatskog državljanina protiv osumnjičenog 32-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog učina kaznenog djela iz čl. 139. st. 2. KZ-a, te je protiv osumnjičenika rješenjem suca istrage određen istražni zatvor po osnovi čl. 123. st. 1. toč. 3. ZKP-a. (5. 4. 2019.)

Tijekom dokaznog postupka, oštećenik je povukao prijedlog za progon te zbog povlačenja oštećenikova prijedloga nema procesnih uvjeta za daljnje vođenje kaznenog postupka protiv osumnjičenika, a isto tako više ne postoji niti osnova za istražni zatvor zbog čega je sucu istrage predloženo ukidanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Čim je izašao iz istražnog pritvora Daruvarac je sjeo u bijeli Mercedes koji ga je čekao i uputio se u nepoznatom pravcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Daruvarac je prošlu subotu na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Boriku u Zadru,nasrnuo na 24-godišnjaka i pritom mu prijetio. Do napada je došlo navodno zbog objava koje je 24-godišnjak iznosio na društvenim mrežama vezano uz ranije događaje u kojima je sudjelovao Daruvarac. Mladić je nakon toga otišao u službene prostorije Prve policijske postaje Zadar gdje je podnio prijedlog za kazneni progon zbog osnova sumnje da mu je Daruvarac uputio prijetnje koje su kod njega izazvale strah.

Po zaprimljenoj prijavi, ubrzo je Daruvarac uhićen te doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Sljedeći dan izveden je pred suca istrage koji mu je odredio 30 dana istražnog  pritvora zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazeći na sud, Daruvarac je novinarima rekao da se ne osjeća krivim te da je riječ o namještaljci.

"Ovo je čista namještaljka samo da me se vrati nazad u zatvor. Ne znam tko mi namješta", kratko je rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto ranije, tog istog dana Daruvarac je u prisutnosti svog odvjetnika podnio prijavu protiv 24-godišnjaka i to zbog tri kaznena djela: prijetnje, nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju i lažnog prijavljivanja.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo