Naguravao ga i prijetio mu / Daruvarac opet iza rešetaka: U kafiću napao mladića zbog objava na društvenim mrežama

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Darko Kovačević zvani Daruvarac ponovno je u pritvoru

31.3.2019.
12:37
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog verbalne prijetnje, Darko Kovačević Daruvarac (32) u nedjelju će tijekom poslijepodneva biti predan pritvorskom nadzorniku zadarske Policijske uprave (PU) uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijetnje.

Kovačević je u subotu oko 18 sati na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Boriku u Zadru, nasrnuo na 24-godišnjaka i pritom mu prijetio. Mladić ga je prijavio policiji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin rekla je da je u subotu oko 18 sati najprije došlo do verbalnog sukoba, a potom i naguravanja između 24-godišnjaka i 32-godišnjaka nakon čega je 24-godišnjak podnio kaznenu prijavu radi prijetnje koju mu je uputio 32-godišnjak.

32-godišnjak je potom priveden u prostorije Policijske uprave zadarske i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje. Navodno je mladića napao zbog objava na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Kovačević je na slobodi iako je nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora jer je 13. lipnja prošle godine u drugom zadarskom kafiću brutalno pretukao 18-godišnju djevojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo