DOLAZI SA SLOBODE / Daruvarac u srijedu na sudu: Majka pretučene dobila informaciju koja bi mogla donijeti obrat

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Kovačević se redovito javljao u policiju dok je čekao nastavak suđenja

8.1.2019.
19:11
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Zadranin Darko Kovačević Daruvarac - nasilnik koji je brutalno pretukao 18-godišnju djevojku, a zbog pravosudne zavrzlame pušten da se brani sa slobode - sutra bi se trebao ponovno pojaviti na sudu. 

Prošlo je gotovo mjesec dana od odluke suda koja je izazvala masovne prosvjede. Kako doznajemo Kovačević se redovito javljao u policiju dok je čekao nastavak suđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra se očekuje ponovni početak suđenja koje nije uspjelo započeti 14. prosinca prošle godine kada je Darko Kovačević pušten na slobodu. Očekuje se njegov dolazak na sud sa slobode, bit će pojačanje mjere opreza, ne samo zbog njegova dolaska, nego i zbog incidenta koji se dogodio na prošlom, propalom početku suđenja, kada su pretučena djevojka i njezina majka u jednom trenutku provalile u sudnicu. 

Sutra bi trebalo ići ponovno i čitanje optužnice i izjašnjavanje o krivnji, a najvjerojatnije će neka od strana u procesu zatražiti isključivanje javnosti sa suđenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka pretučene djevojke Ana Gurlica danas je za RTL kazala da je dobila informaciju da je muž vlasnice kafića u kojem je pretučena njezina kćer odlučio dati iskaz u korist njene kćeri. Vidjet ćemo hoće li se ta informacija pokazati točnom na suđenju koje ponovno počinje sutra. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo