tužna ispovijest / Denisov stric slomljen u tuzi: 'Ne možemo jesti, uvjeren sam da je za sve kriv Burim Adem'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Cijela obitelj Pašić tvrdi da je Chiarin suprug Rašid bio zabrinut za Denisa te da ga je nekoliko puta pronašao u modricama i izgladnjelog

29.5.2017.
10:48
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

"Ona nikada nije pokazivala lice monstruma. Često bi nam znala poslati fotografije na kojima je Denis izgledao toliko sretno da nismo ni sumnjali da se nešto ovako moglo dogoditi", ispričao je šokirani stric pokojnog Denisa, Ramiz Pašić iz Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini za 100posto

VIŠE PROČITAJTE OVDJE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, trogodišnjeg dječaka Denisa iz Pule ubile su njegova majka Chiara Rojnić, udana Pašić, i 14-godišnjakinja, štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli, u čemu im je pomagao 29-godišnji hrvatski državljanin Burim Adem koji je znao za zločin, a nije ga prijavio, već je s njima dogovarao način prikrivanja ubojstva, odlazak na policiju i prijavljivanje nestanka, navela je PU istarska.

Ramiz je brat Chiarina supruga koji se trenutno nalazi u zatvoru nakon što je pretukao Chiaru kada ju je zatekao u krevetu s ljubavnikom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramiz je nadodao da je suprug znao da ga je varala, ali da je on nju i dijete toliko volio da joj je konstantno opraštao te da je samo htio složnu obitelj na okupu. Cijela obitelj Pašić tvrdi da je Chiarin suprug Rašid bio zabrinut za Denisa te da ga je nekoliko puta pronašao u modricama i izgladnjelog, doznaje 100posto.

Ramiz nije siguran koji su njeni motivi bili, ali je rekao da "itekako misli da sa svime ima veze Burim Adem". Misli da je on imao bitnu ulogu u nagovaranju Chiare na zločin te da im je Denis očito bio smetnja u bezbrižnom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denisov sprovod održat će se u Bosni i Hercegovini, ali još nije poznato kad. Obitelj Pašić je za ovu tragičnu vijest čula iz medija. Pašićeva kći završila je na hitnoj od šoka.

"Slomljeni smo, još uvijek oka nismo sklopili. Ne možemo jesti. Ja imam kćerku od 14 godina, kada je pogledam, ne mogu vjerovati da bi jedno dijete njenih godina moglo sudjelovati u teškom zločinu. Strašno", kazao je Pašić za 100posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo