Obitelj u šoku / Detalji mahnitog napada: Zaključao je sobu, ženi je bacio deku na glavu i rezao je električnom pilom

Image
Foto: Pixell

Navodno je namjeravao ubiti i nju i sebe

27.12.2018.
9:35
Pixell
VOYO logo

Jozo Antunović (81) u selu Koritna nedaleko od Đakova protekle subote električnom pilom pokušao je ubiti svoju nevjenčanu suprugu Ankicu Talavanić (70), a saznali su se i detalji njegovog mahnitog pohoda. 

Sve se odigralo tijekom prijepodneva. Jozo je ustao, a Ankica je ostala u krevetu. Živjeli su u sobi u kući Ankičina sina Miroslava koji ih je uzeo na skrb nakon što su, prije nekoliko tjedana, došli iz Austrije. Naime, oboje su radni vijek proveli u Austriji, gdje su stekli mirovine, a onda se odlučili vratiti u Hrvatsku. Nitko na Jozi nije primijetio ništa čudno niti su čuli da su se Ankica i on prethodno posvađali. A onda je oko 11 sati Jozo pošao po Ankicu u sobu da je pozove na ručak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, usput se predomislio. Iz šupe je uzeo električnu pilu, uključio je u struju i ušao u sobu u kojoj je žena spavala. Zaključao je vrata, pokrio ženu dekom preko glave i upalio pilu. Navodno je namjeravao ubiti i nju i sebe. No, čuvši pilu žena se počela braniti. U mahanju pilom Jozo joj je odrezao mali prst na ruci, zarezao ju je po glavi, a i na drugoj ruci joj je po prstima zadao zarezne rane. Žena je počela vrištati upomoć i to je čuo njezin sin, koji je razbio zaključana vrata i Jozi oteo pilu. Pozvana je Hitna pomoć koja je Ankicu odvezla u bolnicu, gdje su je i zadržali na intenzivnom odjelu. Jozo je, nakon dolaska policije, u očaju vikao: "Što sam to napravio, što sam to učinio?". U kući je u tom trenutku bila i snaha koja je bila u tolikom šoku da nije mogla ništa reći.

"Još ne vjerujem u to što se zbilo. Baš ništa nije govorilo da bi Jozo iz bilo kakvog razloga napao moju mamu ili je pokušao ubiti. On ju je jako volio. Bez nje nije htio ići nikamo niti bilo što raditi. U braku su 25 godina i ona mu je bila centar svijeta. Planirali su urediti malu kuću koju su imali u Koritni, a koja je pored bratove. Sve je bilo u redu, a onda ovo. Malo je reći da sam šokiran. Bio sam kod mame u posjetu odmah nakon što je operirana. Bila je još omamljena pa mi nije mogla reći što se točno zbilo. Osobno bih jako volio porazgovarati s očuhom, da vidim što ga je nagnalo na takav čin", kazao je Ankičin sin Ivica Talavanić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo