STRAVA U PAKRACU / Detalji napada bombom na radnike HEP-a: Treći ozlijeđeni od šoka u prvi tren nije ni primijetio da krvari

I dok se neki susjedi čude, drugi ipak priznaju da je 71-godišnjak Milorad znao biti teške naravi

27.1.2021.
18:50
VOYO logo

Došli su mu isključiti struju, a on je na njih bacio bombu!

Sva trojica radnika HEP-a su ozlijeđena - dvojica imaju rane od šrapnela, a treći se u bolnici još bori za život. 71-godišnji muškarac koji ih je napao je uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamion HEP-a i tragovi krv, kao i mnoštvo policajaca - sve se to moglo vidjeti u jednoj slijepoj ulici u Pakracu i nekoliko sati nakon što je 71-godišnjak na neželjene posjetitelje bacio bombu. 

"Oh, kada je to ruknulo! Nemam riječi što je njemu bilo. Čudim se što mu se dogodilo", kazao je Đura iz Pakraca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se neki susjedi čude, drugi ipak priznaju da je 71-godišnjak Milorad znao biti teške naravi. Zbog radova na struji u svojoj ulici nedavno je vikao na dvorištu - misleći da mu već onda zbog neplaćenih računa dolaze isključiti struju kao danas.

Image
užas u pakracu /

Bacio bombu na HEP-ovce, susjeda: 'Bio je teže naravi, no nismo mislili da bi to mogao napraviti'

Image
užas u pakracu /

Bacio bombu na HEP-ovce, susjeda: 'Bio je teže naravi, no nismo mislili da bi to mogao napraviti'

"Danas oko 9 i 19 u Pakracu u ulici Jana Žiške, muškarac je bacio eksplozivnu napravu na djelatnike HEP-a. Tom prilikom su 52- godišnja i 55-godišnjak prevezeni u bolnicu radi pružanja daljnje liječničke pomoći", kazala je glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, onda se u bolnicu javio i treći radnik, koji isprva od šoka nije ni primijetio da krvari. 

"Zaprimljena su tri pacijenta, od kojih jedan s višestrukim ranama od šrapnela  po cijelom tijelu. Gospodin je stabilno. Drugi ima ozljedu od šrapnela na abdomenu i on je stabilno. Treći, je s višestrukim ozljedama i on je životno ugrožen, odvezen je u Zagreb", kazala je ravnateljica Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana Marina Major. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HEP-a, koji ovakav napad na radnike stižu žestoke osude. "Uprava HEP-a, sindikati, naše udruge, svi radnici ogorčeni smo ovim događajem, dijelimo ogorčenje obitelji nastradalih radnika i nadamo se najboljem", rekao je direktor distribucijskog područja Križ Željko Sokodić. 

Inače, policija tvrdi, sa 71-godišnjim Miloradom do sada nisu imali problema. No neki se boje da bi problemi tek sada mogli nastati jer uhićeni napadač pripadnik je srpske zajednice, a u Pakracu još uvijek nisu zarasle sve rane iz rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo