napad / Detalji napada na trenera Dinama: pušten iz bolnice, za napadačima se još traga

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Mario Cvitanović pušten je iz bolnice s ozlijedom ruke nakon što su ga u srijedu navečer palicama napala dvojica maskiranih napadača na ulazu u njegov stan.

21.9.2017.
8:14
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Mario Cvitanović pušten je iz bolnice s ozlijedom ruke nakon što su ga u srijedu navečer palicama napala dvojica maskiranih napadača na ulazu u njegov stan, prenosi Jutarnji list.

Cvitanovića su po dolasku u bolnicu Sveti Duh liječnici detaljno pregledali i utvrdili da mu je najteže stradala ruka koju su sanirali te je u kasnim noćnim satima pušten iz bolnice gdje su se tijekom večeri okupili i čelni ljudi Dinama, uključujući direktora Tomislava Svetinu i šefa sigurnosti Krešimira Antolića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Pretučeni trener Dinama Marijo Cvitanović izašao iz bolnice nakon pregleda

Image

Pretučeni trener Dinama Marijo Cvitanović izašao iz bolnice nakon pregleda

Cvitanović je, nakon što je brutalno napadnut, počeo trubiti, zbog čega su napadači pobjegli, a iz Policijske uprave nisu mogli potvrditi jesu li bili maskirani. Policija je brzo alarmirana i zaputila se na mjesto događaja te je Cvitanović prevezen u bolnicu na Svetom Duhu, a za napadačima se još traga.

Policija je na mjestu napada sinoć provodila očevid i prikupljala informacije radi potrage za napadačima. Treneru Dinama pripremljena je klasična zasjeda što upućuje na to da se radilo o planiranom napadu te kako je netko očito znao njegovu rutu kretanja, ali da je reakcija Cvitanovića nakon napada zbunila napadače koji su u strahu da ne budu savladani, pobjegli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga tek treba ustanoviti koji je motiv napada na trenera Dinama te tko su izvršitelji i naručitelj napada te kakav je bio njihov krajnji cilj, prenosi Jutarnji list.

Iz Dinama apeliraju na institucije i pozivaju ih da se počnu baviti rješavanjem slučajeva vezanih uz napade na pripadnike GNK Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zgroženi smo i ovim putem ponovno apeliramo da se institucije ove države napokon probude i prestanu ignorirati sve ovo što se događa oko GNK Dinama. Da ne ignoriraju napade na građane ove zemlje. Pa zar svi skupa čekamo da se dogodi nešto tragično da sustav konačno reagira? Ne želimo živjeti u zemlji u kojoj se institucije boje čak i osuditi zlodjela. Naime, nismo primjetili da je itko od relevantnih faktora i institucija reagirao nakon napada i pokušaja ubojstva Zdravka Mamića što je očito motiviralo počinitelje ovog kukavičkog napada na gospodina Cvitanovića."

Pročitajte više:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Maskirani napadači pretukli trenera Dinama Marija Cvitanovića ispred njegove zgrade

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo