Na Krku / Detalji nesreće u kojoj je izgorjelo dvoje ljudi: 'Rezali smo lim da bi došli do unesrećenog. Prizor je bio šokantan'

Image
Foto: Ilustracija/Marijan Susenj/PIXSELL

Fiat se pri udaru zapalio i u njemu su smrtno stradale dvije osobe, a treća osoba iz tog automobila je ispala na kolnik od siline sudara

22.11.2020.
16:12
Ilustracija/Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijestila da se u subotu oko 23 sata dogodila teška prometna nesreća na DC 102 na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. Zapovjednik Javne vatrogasne postaje Krk koja je izašla na teren kazao je da u svojoj karijeri nije naišao na ovako težak prizor, piše 24sata.

Šok za vatrogasce

Jedan automobil se zapalio, a dvoje putnika u njemu je izgorjelo do neprepoznatljivosti. Troje unesrećenih prevezeno u KBC-u Rijeka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim smo ugledali stravičan prizor gorućeg vozila, dok je u suprotnom vozilu jedna muška osoba zapomagala, tražili smo da nam stigne pojačanje", ispričao je Dinko Petrov, zapovjednik JVP-a Rijeka. 

Dodaje da je potom stiglo još jedno vatrogasno vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Crni vikend na cestama /

Stravična nesreća na Krku: U sudaru se zapalio auto. Dvije osobe su izgorjele, a tri su ozlijeđene

Image
Crni vikend na cestama /

Stravična nesreća na Krku: U sudaru se zapalio auto. Dvije osobe su izgorjele, a tri su ozlijeđene

"Gasili smo požar na vozilu i pristupili spašavanju prikliještene osobe koja je zapomagala. Rezali smo lim kako bi došli do unesrećenog. Prizor je bio šokantan za nas vatrogasce te ovim putem izražavamo duboku sućut obiteljima preminulih. Vozilo u plamenu ugasili smo doslovce za četiri minute, no na žalost, dvjema osoba koje su bile u gorućem vozilu nije bilo spasa", kazao je Petrov. 

Prema onome što je do sada poznato, do nesreće došlo kada je vozač osobnog automobila marke Fiat, krećući se u smjeru grada Krka prešao u suprotnu traku i izravno se sudario s osobnim vozilom marke Volkswagen kojim je upravljao 22-godišnjak krećući se iz smjera Krka prema Malinskoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiat se pri udaru zapalio i u njemu su smrtno stradale dvije osobe, a treća osoba iz tog automobila je ispala na kolnik od siline sudara. On je, baš kao i dvoje putnika iz drugog automobila zadobio teške tjelesne ozlijede te su prevezeni u KBC Rijeka. 

"Dvojica ozlijeđenih su tijekom noći podvrgnuti kirurškim zahvatima, riječ je o traumatskim ozljedama glave i abdomena, a kod jednog pacijenta učinjen je i neurokirurški zahvat. Oboje su trenutno stabilno, ali u životnoj opasnosti i kod njih se provode mjere intenzivnog liječenja u punom opsegu. Treći pacijent dobrog je općeg stanja, zadobio je višestruku koštanu traumu i tijekom dana bit će premješten na Zavod za traumatologiju"; potvrdio je od anesteziologa Berislav Barbalić s lokaliteta KBC Sušak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo