U ISTRAŽNOM JE ZATVORU / Detalji brutalnog premlaćivanja u Županji: Maloljetnik muškarca mlatio šakama i nogama, nije stao ni dok je ležao na podu

Image
Foto: Čitatelj/Ivo Čagalj/Pixsell

Županijski sud u Vukovaru maloljetniku je odredio mjeru opreza zabrane približavanja žrtvi, a što je Županijsko državno odvjetništvo promijenilo u istražni zatvor

22.4.2022.
13:55
Čitatelj/Ivo Čagalj/Pixsell
VOYO logo

Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru donijelo je rješenje o provođenju pripremnog postupka protiv maloljetnika (2004.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva, piše SiB.

Naime, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni maloljetnik 16. travnja 2022. oko 23.30 u stanu u Županji šakama više puta snažno udario muškarca po glavi i tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S namjerom da ga usmrti, nastavio ga je udarati nogom po glavi i prsima čak i nakon što je muškarac pao na pod te nije pružao otpor niti se branio. Muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede.

Image
šokantne snimke /

Maloljetnik brutalno pretukao muškarca (44) u Županji. Mlatio ga je dok je čovjek ležao u krvi. Sve snimala treća osoba

Image
šokantne snimke /

Maloljetnik brutalno pretukao muškarca (44) u Županji. Mlatio ga je dok je čovjek ležao u krvi. Sve snimala treća osoba

Maloljetnika su uhitili i, uz kaznenu prijavu PU vukovarsko-srijemske zbog kaznenog djela protiv života i tijela – teška tjelesna ozljeda, prepraćen je i ispitan pred sucem za mladež Županijskog suda u Vukovaru. Odredili su mu mjeru opreza zabrane približavanja žrtvi te zabrane uspostavljanja ili održavanja veze sa žrtvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru je, nakon utvrđivanja novih okolnosti, ustupilo kazneni predmet na daljnje postupanje Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru (ŽDO).

Nakon donošenja rješenja o provođenju pripremnog postupka sucu za mladež Županijskog suda u Vukovaru, ŽDO je podnijelo prijedlog za zamjenu mjera opreza istražnim zatvorom osumnjičenom maloljetniku zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela ili počinjenja težeg kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, na društvenim mrežama širila se snimka brutalnog premlaćivanja. Na njoj se vidi kako mladić tuče muškarca koji keži na podu krvav, a ovaj bjesomučno urla: 'Odgovori, odgovori!'. Muškarac bespomoćno i dalje leži. 

S teškim ozljedama pretučenog muškarca prevezli su taj dan u KBC Osijek, a u gradu je mnogima dobro poznat te je navodno slabijeg imovinskog stanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo