kod zaprešića / Detalji stravične nesreće: Poginula 27-godišnjakinja na stražnjem sjedalu, blizanke ozlijeđene

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Još jedna smrt na pružnom prijelazu na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa

27.4.2020.
10:40
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka policija objavila je detalje nesreće kod Zaprešića u kojoj je vlak naletio na automobil u kojem su bile tri mlade žene, a jedna je poginula. 

"Oko 20.20 sati 26-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom sisačkih registarskih oznaka, a kretala se kroz mjesto Brdovec istočnom prometnom trakom kolnika Ulice Dragutina Butorca u smjeru sjevera. Dolaskom u blizinu kućnog broja 15 odnosno do prijelaza ceste preko željezničke pruge u istoj razini, na kojem nema postavljenih uređaja za zatvaranje prometa, dok su ispred prijelaza postavljeni uređaji za davanje svjetlosnih i zvučnih znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka i prometni znakovi „andrijin križ“ i prometni znak „stop-obavezno zaustavljanje“, tijekom prelaska pruge na stražnju lijevu bočnu stranu osobnog automobila naletjela je lokomotiva kojom je južnim kolosijekom u smjeru istoka upravljao 33-godišnji strojovođa.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 27-godišnja putnica sa stražnjeg sjedala automobila, dok su 26-godišnja vozačica i 26-godišnja suvozačica lakše ozlijeđene. Liječnička pomoć pružena im je u KB Sveti Duh", izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list piše da je riječ o blizankama koje su bile na mjestu vozača i suvozača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo