Policajci u šoku / Detalji stravične nesreće: Poginula dvojica mladića, žena se bori za život, ozlijeđena i djevojčica (14)

Image
Foto: epodravina

Poginuli su mladići iz Audija, stari 26 i 22 godine

29.9.2019.
11:40
epodravina
VOYO logo

Otkrivaju se novi detalji teške prometne nesreće na đurđevačkoj obilaznici u kojoj su smrtno stradala dvojica mladića dok je šestero ozlijeđeno.

U frontalnom sudaru Audija varaždinskih registarskih oznaka i VW Passata koprivničkih tablica u nedjelju oko 3.38 sati poginula su dvojica mladića, šest je ozlijeđenih osoba, od kojih se troje bore za život. Među ozlijeđenima je i maloljetna djevojčica (14), javlja Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci u šoku

Prizori s terena zatekli su i iskusne policajce. Oba automobila su gotovo potpuno smrskana, udarac je bio toliko jak da su oba vozila praktički prepolovljena pa je uopće čudo da je bilo tko preživio. 

"Vozač Audija varaždinskih tablica iz još je nepoznatog razloga u oštrom zavoju prešao je u suprotni kolnički trak iz kojega je u tom trenutku nailazio Passat i došlo je do frontalnog sudara. Očevid je vodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu Sunčica Kocijan Putarek, a uzroci nesreće još se istražuju", rekao je za Jutarnji list dežurni policijski službenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudo da je itko preživio

Poginuli su mladići iz Audija, stari 26 i 22 godine (navodno vozač i suvozač). U autu s njima bila su još dvojica muškaraca (starosti 31 i 33 godine), koji su zadobili teške ozljede, te su prevezeni u bolnicu.  U VW Passatu se nalazila četveročlana obitelj iz Starigrada. Teške tjelesne ozlijede zadobili su vozač (50), djevojka (19) i maloljetna djevojčica (14), dok je najteže ozljede zadobila žena starosti 47 godina.

Oba automobila su gotovo potpuno smrskana. Kako javlja Jutarnji list, prizor s mjesta nesreće zatekao je i iskusne policajce. Udarac je bio toliko jak da su oba vozila praktički prepolovljena pa je uopće čudo da je bilo tko preživio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državna cesta D2 zbog očevida je bila zatvorena od 4.20 do 8.35 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo