strava na Montovjerni / Detalji ubojstva u Dubrovniku: pronađeni sin zbrinut na psihijatriji, DORH potvrdio nasilnu smrt majke

Image
Foto: Dubrovački dnevnik
Image
Foto: Dubrovački dnevnik

U nedjelju u poslijepodnevnim satima na Montovjerni je pronađeno žensko tijelo, potvrdili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za Dubrovački dnevnik

23.10.2017.
23:14
Dubrovački dnevnik
VOYO logo

10:55 Kako se neslužbeno doznaje, sin L.M., 34.-godišnji Đ.M. nalazi se na Odjelu psihijatrije Opće bolnice Dubrovnik, a tamo je stigla i policija. Doktori s Odjela psihijatrije nisu željeli komentirati ovaj slučaj. 

10:42 Patolog dr. Velibor Puzović potvrdio je kako je jutros zaprimljeno tijelo ženske osobe te da će obdukcija biti završena tijekom dana.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9:40 Kako doznaje Dubrovački dnevnik, sin čija je majka pronađena mrtva, za kojega se jučer nije znalo gdje je, pronađen je. Potrebno je naglasiti kako iz policije i Državnog odvjetništva ne stižu nikakve konkretne informacije prije završetka obdukcije s kojom će se potvrditi je li počinjeno kazneno djelo, a time i daljnje radnje i status osoba uključenih u slučaj.

9:10 Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Vlatko Cibilić za Dubrovački dnevnik je kazao kako je proveden očevid i kako će se napraviti obdukcija. "Očevidom je utvrđeno da je ženska osoba (1952.) preminula uslijed zadobivenih višestrukih ozljeda glave", službeno su izvijestili iz ovog državnog odvjetništva. Još nitko nema status osumnjičenika te nije podignuta kaznena prijava protiv nikog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEDJELJA, 22. LISTOPADA

19:00 U obiteljskom stanu pronađeno je beživotno tijelo ženske osobe u dobi od 65 godina, a spekulira se kako je sin (34) ubio majku L.M. te kako je u bijegu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije su naveli kako je u tijeku osiguranje mjesta događaja i očevid nakon čega će biti poznato više detalja o ovoj nesreći koja se dogodila u Dubrovniku.

Prema riječima susjeda, preminula i sin cijelo jutro su se verbalno sukobljavali, a on je uporno spominjao ime Isusa Krista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, 34-godišnjak je 2013. godine nestao iz obiteljske kuće te je za njim organizirana potraga. Pronađen je nakon dva dana neozlijeđen. Navodno je riječ o psihički rastrojenoj osobi.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo