olakšao posao policiji / Detalji uhićenja trostrukog ubojice u Njemačkoj: najzaslužniji je hrabri svjedok koji je pratio osumnjičenika

Image
Foto: Paul Zinken/DPA/PIXSELL/Arhiva

Policija zasad nema informacija o tome je li ubojica imao pomagače. Istražni sudac je Dakiću odredio pritvor do daljnjega

20.9.2017.
15:51
Paul Zinken/DPA/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Tužiteljstvo njemačkog grada Rottweila i policije na današnjoj su konferenciji u Vilingendorfu novinarima priopćili informacije vezane uz nedavno uhićenje 40-godišnjeg hrvatskog državljanina Dražena Dakića, osumnjičenog za ubojstvo vlastitog 6-godišnjeg sina, ljubavnika svoje bivšwe supruge i još jednu ženu, piše Jutarnji.

Glavni istražitelj slučaja Rolf Straub zahvalio se medijima na potpori tijekom uhićenja te rekao kako je u potjeru bilo uključeno 70 pripadnika kriminalne policije. Također je otkrio kako su se policiji u utorak javile dvije osobe s dojavom da su vidjele ubojicu u mjestu Neufra. Jedan od njih osobno je došao u policiju prijaviti tu informaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drugi svjedok je imao dovoljno hrabrosti pa je nekoliko puta prošao pokraj njega u automobilu kako bi pratio njegovo kretanje. Dakića su uhitili policajci uz prijetnju vatrenim oružjem u 16.35 sati. Uhićeni se nije opirao uhićenju. Rekao je 'Ja sam onaj kojeg tražite', a da ga nitko ništa nije pitao. Otada nije imao nikakvih zahtjeva", ispričao je Straub novinarima. 

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Hrvat u njemačkom gradu počinio trostruko ubojstvo: jedna od žrtava je njegov sin

>> Ekskluzivno u RTL-u Danas! Majka ubojice za kojim je tragala cijela Njemačka: 'Sine, predaj se! Ako si to učinio - odgovaraj!'​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Policija uhitila Dražena Dakića, trostrukog ubojicu Hrvata iz Njemačke

Osumnjičeni je sa sobom imao plastičnu vrećicu u kojoj je čuvao oružje karabiner K98K, jugoslavensku inačicu njemačkog oružja, a policija sumnja da se njime poslužio pri ubojstvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija zasad nema informacija o tome je li ubojica imao pomagače. Istražni sudac je Dakiću odredio pritvor do daljnjega, piše Jutarnji.  

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo