nije se uspio zaustaviti / Detalji užasa u Dubravi: Vozač (73) išao prebrzo, na zebri nije usporio pa pokosio curicu

Image
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

'Ovo je sad slučajno stariji vozač, a tu se uglavnom voze s tako nabrijanim autima, po Dubravi s 200 kilometara na sat, utrkuju se'

7.9.2018.
11:11
Davor Puklavec/Pixsell
VOYO logo

Vozač Mercedesa B. K. (73) udario je sinoć oko 19.20 sati  prednjim dijelom automobila djevojčicu na pješačkom prijelazu u zagrebačkoj Dubravi. Kako se neslužbeno doznaje, zbog neprilagođene brzine nije se uspio na vrijeme zaustaviti pred zebrom na križanju u Ulici Mate Lovraka. 

Djevojčica je prevezena u KBC Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri curice su prelazile preko zebre. Dvije su prešle, a treću je pokupio auto i vukao ju je desetak metara. Curica je na Rebru, a ide tu u školu, svaki dan tu prolazi", rekla je šokirana stanovnica Gornje Dubrave.

Učenice su se družile na školskom igralištu koje je udaljeno od ceste dovoljno da bude sigurno, no Ulica Mate Lovraka koju su prelazile, iako zbog brojnog zelenila djeluje mirno, zapravo je, kažu stanovnici, vrlo opasna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač je, kaže, stariji, a pješački je prijelaz odmah pokraj žbunja koje možda blokira jasan pogled na cestu, ili makar zebru. Ležećih ima, ali smatra da bi stupići koji se vide u mraku bili korisniji, pišu 24 sata.

"Kad bi vi znali kako se tu natjeravaju, kako tu voze. Ovo je sad slučajno stariji vozač, a tu se uglavnom voze s tako nabrijanim autima, po Dubravi s 200 kilometara na sat, utrkuju se. Užasno je nesigurno, dao Bog da dijete preživi", kaže žena koja živi u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo