NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN / Detalji užasa u Koprivnici! Dječaka (12) pregazio valjak: 'Čuo sam krik i vidio ga kako leži'

Image
Foto: Shutterstock

Obitelj tvrdi da je susjed Ljubo jako dobar čovjek i da ga ne misle tužiti

28.2.2020.
22:00
Shutterstock
VOYO logo

Dječaka (12) pregazio je valjak kojim je u četvrtak oko 16.30 sati uz pomoć traktora uređivan nogometni teren lokalnoga kluba u Koledincu kod Koprivnice.

Vozač traktora vukao je ručno izrađen valjak za ravnanje terena i u jednom je trenutku pregazio dijete. Hitno je prebačeno u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stavio sam ga u traktor i vozio. Toliko sreće nisam dugo vidio. Uskoro je stigao i njegov brat Kruno s loptom te su se počeli loptati", rekao je za 24sataLjubomir Ivanček (56), poljoprivrednik koji je ravnao igralište NK Jadran Galeb.

Zatim se dogodila tragična situacija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon 15-ak minuta čuo sam krik, okrenuo se i vidio da je Željko pod valjkom. Odmah sam mu priskočio u pomoć. Njegov brat je otrčao po njihovu majku koja je ubrzo došla, a ja sam pozvao sina i odvezli smo ga u Koprivnicu u bolnicu u koju smo stigli za rekordnih 20 minuta", kazao je Ivaniček.

U obitelji ozlijeđenoga kažu kako je sreća u nesreći što im sin nije životno ugrožen. Vjerojatno je tome pridonijelo i što je teren bio mekan. Dodali su kako je susjed Ljubo jako dobar čovjek i da ga ne misle tužiti jer su svjesni da je riječ o nesretnom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo