užas u slavoniji / Detalji zločina u Koški: ubio 17-godišnjakinju jer ga je htjela ostaviti, pa sjeo na vlak i otišao kući

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Ubijena djevojka navodno je zadobila desetak ubodnih i reznih rana u predjelu prsa i vrata, nakon čega se napadač okrenuo i otišao ostavivši je tako ozlijeđenu

10.11.2016.
8:54
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo
Image
zločin koji je šokirao hrvatsku /

Ubojica tinejdžerke iz Našica skrivao lice dok su ga privodili istražnom sucu

Image
zločin koji je šokirao hrvatsku /

Ubojica tinejdžerke iz Našica skrivao lice dok su ga privodili istražnom sucu

Ljubomora, odnosno činjenica da ga je djevojka odlučila ostaviti motiv su ubojstva 17-godišnje A. B. iz Ordanja kod Koške za koje policija sumnjiči M. Š. (23) iz Našica, mladića s kojim je bila u vezi unazad dva mjeseca. Tinejdžerica koja je u nedjelju navečer usmrćena s više uboda nožem u predjelu prsa i vrata, pokopana je u srijedu u 14 sati na mjesnom groblju u Koški, piše Jutarnji list.

U isto vrijeme, M. Š. nalazio se u prostorijama PU osječko-baranjske gdje je čekao odlazak na istražno ročište na Županijskom sudu u Osijeku koje je bilo zakazano za 15.30 sati. Prethodno je, pak, oko 11 sati 23-godišnjak iz Našica policijskim vozilom dovezen u zgradu Županijskog državnog odvjetništva, gdje ga je trebao saslušati predstavnik tužiteljstva na temelju kaznene prijave za teško ubojstvo koju je protiv njega podigla policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, A. B. usmrćena je u nedjelju nešto poslije 20 sati kod zgrade željezničke postaje u Koškoj gdje se sastala s osumnjičenim M. Š. s kojim je unazad dva mjeseca bila u vezi. Na sastanak s njim stigla je biciklom iz obližnjeg Ordanja, a mjesto sastanka predložio je mladić. Nakon što su se susreli između njih je izbila svađa koja je rezultirala okrutnim ubojstvom, a policija je izvijestila da je motiv najvjerojatnije ljubomora. U međuvremenu se doznalo da ga je djevojka odlučila ostaviti, s čime se on nije mogao i želio pomiriti.

Ubijena djevojka navodno je zadobila desetak ubodnih i reznih rana u predjelu prsa i vrata, nakon čega se napadač okrenuo i otišao ostavivši je tako ozlijeđenu. Potom je sjeo u prvi vlak kojim se odvezao prema Našicama i otišao kući. Djevojka je za to vrijeme navodno još bila živa te se nekako uspjela dovući do zgrade skladišta gdje je ubrzo izdahnula. Pronađena je sljedećeg jutra u sjedećem položaju oslonjena na zid. Policija je već popodne pozvonila na vrata osumnjičenoga kojega su u ponedjeljak navečer i priveli zbog sumnje da je on počinitelj. Sudac istrage ga je pritvorio na mjesec dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i teških okolnosti kaznenog djela, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo