mladić je u bolnici / Detalji zločina u Našicama: Mladić ubio bivšu djevojku pa skočio s nadvožnjaka. 'Rekao mi je: mrtva je'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Djevojka je s prijateljima sinoć izašla u grad. Jedan od njih ju je oko ponoći dovezao blizu njezine kuće

21.5.2022.
11:47
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Noćas nešto iza ponoći u Našicama je pronađena mrtva 20-godišnja djevojka. Policija sumnja da ju je ubio mladić L.D. (24) koji je pokušao počiniti samoubojstvo i on se nalazi pod nadzorom policije.

Tijelo ubijene pronađeno je u parku, nedaleko od njezine kuće. Mladić je pak skočio s nadvožnjaka na prugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubijena djevojka je i mladić ranije su bili u ljubavnoj vezi, no razišli su se oko Božića, neslužbeno doznaje Večernji list. Kako su im ispričali prijatelji ubijene djevojke, mladić joj je konstantno slao poruke i, tvrde oni, time ju maltretirao.

Djevojka je s prijateljima sinoć izašla u grad. Jedan od njih ju je oko ponoći dovezao u blizinu njezine kuće i potom se vratio u grad. Dok su se vozili, rekla mu je kako se sinoć čula s mladićem. Kada se prijatelj ponovno vraćao iz grada, uočio je mladića kako stoji na nadvožnjaku. Pitao je gdje je djevojka, a on mu je odgovorio da je mrtva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skočio s nadvožnjaka, ima teške ozljede

Prijatelj je otrčao do njezinih roditelja te su pozvali policiju. U međuvremenu je L.D. skočio s nadvožnjaka na prugu, no nije u životnoj opasnosti, ali ima teške tjelesne ozljede.

Kada je policija izišla na teren zbog prijave o pokušaju suicida, 150 metara dalje pronašla je beživotno tijelo djevojke. Još nema službenih informacija, no pretpostavlja se da je riječ o hladnom oružju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske. Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja", navodi policija.

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01 2376 335 (radi od 0 do 24 sata)
Plavi telefon: 01/4833888 (plavi-telefon@zg.t-com.hr)
Psihološki centar TESA: 01/4828888 (psiho.pomoc@tesa.hr)

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

ubojstvo, Našice

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo