Tragedija u Splitu / Otkriveni jezivi detalji: nepoznat muškarac, odjeven u crno, ušao u kuću i zarezao 11-godišnjaka po vratu

Image
Foto: PIXSELL

Nožem ga je zarezao po vratu dok je bio na zahodu, gdje ga je kasnije i Hitna pomoć pronašla. Pronađen je i krvavi nož kraj dječaka

27.4.2018.
8:19
PIXSELL
VOYO logo

Jučer u Splitu nepoznat muškarac obučen u crno nožem napao je 11-godišnjeg dječaka dok je bio sam kod kuće. Dječak je potom odvezen u bolnicu na operaciju, a roditelji i susjedi su šokirani ovim događajem. Susjedi kažu da je nepoznat muškarac, visok i odjeven u crno, upao u kuću dok je dječak u njoj bio sam.

Nožem ga je zarezao po vratu dok je bio na zahodu, gdje ga je kasnije i Hitna pomoć pronašla. Pronađen je i krvavi nož kraj dječaka. 11-godišnjak je kasnije uspješno operiran u splitskom KBC-u. Liječnici kažu da napadač, srećom, nije uspio zarezati mu vene, pa je dječak preživio i nije u životnoj opasnosti, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dijete da napadne, maloga, pa kakav to čovjek moraš biti? Malo jače da ga je potegao… Strah me i pomisliti", rekla je jedna od susjeda i dodala da je čula vriskove, ali je mislila da se radi o dječjoj igri.

"On je dobar, kao i svako drugo dijete. Netko je motrio kuću danima, sigurno – gleda i kad ‘ko ulazi, izlazi. Jer, mater je taman odvela maloga drugoga u vrtić, i baš tada on je ostao sam. Dobra su oni obitelj, ćaća piše knjige, a mater radi u fast foodu, ma nikad s njima problema nije bilo, ne bi ovo netko malome radi njih napravio", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju drugi susjed. Policija će danas ispitati dječaka kako bi utvrdila što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo