nevin dok se ne dokaže suprotno / Dinamov Nigerijac priveden na policiju: Dok presuda ne postane pravomoćna, 'modri' ga se ne odriču

Nigerijski nogometaš danas se o uhićenju nije oglasio, dosad je tvrdio da nikad ne bi digao ruku na ženu, a u nastavku procesa branit će se sa slobode

28.3.2019.
19:20
VOYO logo

Dinamov nogometaš Iyayi Atiemwen jučer je uhićen i to zbog sumnje za silovanje! Riječ je o optužbama 24- godišnje djevojke s područja Velike Gorice.

Ona je svoju priču najprije ispričala za RTL, a zatim, očito ponovila i na policiji. Dinamovog Nigerijca prva je optužila jedna Osječanka, ali za fizičko nasilje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo me primio za ruke, pokušao me je svuć. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušit, s drugom rukom me je opet počeo skidat. Ja sam ga molila da prestane, on nije presto. Počeo me šamarat, ja sam počela vrištat."

Zbog ovih je optužbi uhićen Dinamov nogometaš Iyayi Atiemwen. Nakon što je jučer u pratnji svojeg odvjetnika dao iskaz, predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je državnom odvjetništvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom današnjeg dana 23-godišnji nogometaš je pušten da se brani sa slobode. Sudac mu nije odredio jednomjesečni pritvor. Obzirom da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva u policiji nisu mogli otkriti više detalja. 

"Kad me bacio na krevet počeo me gušit, šamarat. Uplašila sam se stvarno za svoj život, razmišljala sam što će mi se sad dogodit."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iva Bošnjak prva je za medije progovorila o navodnoj teškoj naravi nogometaša. O razvoju situacije danas kaže: "Zadovoljna sam."

"Hvala Bogu, policija je počela radit nešto po tom slučaju i mislim da na tom neće stati, da se istina treba dokazat i da istina treba izać na vidjelo jer ne mogu to samo tako negirat, nisu to male stvari." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nigerijski nogometaš danas se o uhićenju nije oglasio, dosad je tvrdio da nikad ne bi digao ruku na ženu, a u nastavku procesa branit će se sa slobode. 

Ovu priču prva je donijela naša reporterka Ružica Đukić, koja se uživo javila u našu emisiju ispred Dinamovog stadiona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nam je prenijela, Dinamo se nije tako lako spreman odreći svog zimskog pojačanja za kojeg je izdvojio više od 2,5 milijuna eura. Dok presuda ne postane pravomoćna, Dinamo ostaje pri svom stavu i vjeruje da je svatko nevin dok mu se ne dokaže suprotno. 

Iva Bošnjak je sretno kako je policija konačno počela raditi svoj posao, dodavši kako je spremna povući privatnu tužbu ako joj se Iyayi ispriča. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo