napadnuti na autocesti / Dinamovi navijači molili HAC-ovku da digne rampu, ona im odgovorila: 'Prvo platite cestarinu'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ILUSTRACIJA

BBB-ovci su krenuli u bijeg, no problem je nastao kad su došli do naplatnih kućica

18.3.2016.
10:23
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Na povratku s derbija izmeđuHajduka i Dinama u srijedu navečer, pet Dinamovih navijača napadnuto je kod naplatnih kućica na autocesti A1 u Zagvozdu.

Dinamovci su bili u škodi mostarskih registracija, a na dionici između Šestanovca i Zagvozda s ceste ih je pokušao izgurati BMW makarskih registarskih oznaka, udarivši bočnim dijelom u njezin bok. BBB-ovci su krenuli u bijeg, no problem je nastao kad su došli do naplatnih kućica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za nama je potjera, ubit će nas! Pustite nas, molim vas", govorili su djelatnici koja nije htjela dignuti rampu jer joj nisu dali novac za cestarinu.

Kako je vrijeme prolazilo dok su BBB-ovci tražili novac, ekipa iz BMW-a ih je sustigla. Između pet do osam ljudi, maskiranih lica i sa šalovima na glavi Hajdukovih obilježja, napalo je petoricu iz škode. Tukli su ih šakama i teleskopskim palicama, a oštetili su im i automobil. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica od petoricenapadnutih muškaraca zatražila su liječničku pomoć u Domu zdravlja u Šestanovcu, gdje su im dijagnosticirane lakše tjelesne ozljede te su upućeni na kućnu njegu.

Od napadača je zasad uhićena samo jedna osoba, i to muškarac koji je vozio BMW, ali se utvrđuje je li u pitanju pravi vlasnik vozila ili je ono bilo posuđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli napad snimile su nadzorne kamere HAC-a, a snimka traje tridesetak sekundi. 

Bez obzira na to što se radi o maskiranim napadačima, policija je na dobrom tragu da prodnađe sve počinitelje i razriješi ovaj događaj, piše Slobodna Dalmacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo