nisu pravila ista / Đakićev sin pod utjecajem alkohola i navodno droge prijetio policajcima, ali neće u zatvor. Evo zašto

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Facebook

Mlađi Đakić čim je ugledao policajce počeo je na njih vikati i psovati ih govoreći im znate li vi tko sam ja te prijetio da će svi dobiti otkaz.

27.10.2021.
13:26
Tomislav Miletic/PIXSELL/Facebook
VOYO logo

Na Županijskom sudu u Karlovcu jednom od sinova HDZ-ova saborskog zastupnika Josipa Đakića, 23-godišnjem Tomislavu Đakiću (23) nedavno je potvrđena presuda kojom je osuđen za prijetnje policajcima u lipnju prošle godine.

Presudom Općinskog kaznenog suda u Zagrebu iz lipnja ove godine, koja je postala pravomoćna u rujnu, izrečena mu je kazna u trajanju od deset mjeseci zatvora koja je zamijenjena radom za opće dobro po principu jedan dan zatvoran za dva sata rada. U kaznu mu je uračunat i mjesec dana koje je, nakon samog događaja, proveo u istražnom zatvoru zbog čega mora odraditi još 540 sati društveno korisnog rada. Sud mu je odredio i zaštitni nadzor, koji može trajati do završetka rada za opće dobro, te uključivanje u psihosocijalni tretman, piše 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Đakićev sin nije jedini /

Pregled najpoznatijih slučajeva: 'Tatini sinovi' prijete, tuku, luduju po cesti... a ovo su kazne!

Image
Đakićev sin nije jedini /

Pregled najpoznatijih slučajeva: 'Tatini sinovi' prijete, tuku, luduju po cesti... a ovo su kazne!

Podsjećamo riječ je o događaju iz 18. lipnja prošle godine koji se zbio na Trnjanskoj cesti u Zagrebu. Tog je dana oko ponoći zatražena intervencija policajaca iz VIII policijske postaje PU zagrebačke zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira odnosno sukobu više ljudi ispred jednog restorana. Mlađi Đakić čim je ugledao policajce počeo je na njih vikati i psovati ih govoreći im znate li vi tko sam ja te prijetio da će svi dobiti otkaz. Usprkos upozorenjima nastavio je divljati te je priveden u postaju gdje su mu izmjerili koncentraciju od 1,5 promila alkohola u organizmu. 

Đakić mlađi je na sudu priznao krivnju te se ispričao policajcima, a navodno kako Jutarnji list piše, u vrijeme događaja osim pod utjecajem alkohola, konzumirao i opojne droge, odnosno urin mu je bio pozitivan na kokain i THC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo