crni vikend / Dječak (14) poginuo kraj Kutine. Prebrzo vozili pa izletjeli iz zavoja, udarili u ogradu i prevrnuli se

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Još troje, u dobi od 15, 18 i 21 godinu, imaju ozljede opasne za život. Istog dana na petrinjskom području poginuo i motociklist - i on uletio prebrzo u zavoj

17.7.2022.
10:56
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Jučer je u 17.30 u mjestu Repušnica na području Kutine u prometnoj nesreći poginulo dijete (14), dok je troje njih starosti 15, 18 i 21 godinu teže ozlijeđeno.

Izlaskom iz zavoja, uslijed prebrze vožnje, vozilo je sletjelo na zemljanu površinu, udarilo u metalnu ogradu te se prevrnulo na krov. Prilikom prevrtanja iz vozila je ispao 14-godišnjak koji je na mjestu preminuo. Sudionici ove prometne nesreće su prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su im okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život, izvjestili su iz PU sisačko-moslavačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku te se u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ove prometne nesreće.

Istoga dana, oko 18.30 sati u mjestu Brest Pokupski, na petrinjskom području, u prometnoj nesreći poginuo je i 46-godišnji vozač motocikla s petrinjskog područja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I on je izlaskom iz zavoja zbog prebrze vožnjeizgubio nadzor, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u kolni ulaz. Vozač je poginuo na mjestu, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Na mjestu događaja obavljen je očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo