otkriveni detalji tragedije / Dječak koji se utopio na Viru iz apartmana je izašao bez roditelja. Iz bazena ga je izvukao vlasnik

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija kaže kako su ga službenici hitne pomoći pokušali reanimirati, ali je preminuo u OB Zadar

9.8.2022.
17:19
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Zadarska policija objavila je kako se u jednom bazenu na Viru utopilo dijete, a sada je poznato kako je riječ o dječaku koji je za nekoliko dana trebao napuniti tri godine. S roditeljima i još dvoje djece došao je na odmor iz unutrašnjosti Hrvatske, otkriva za Zadarski.hr načelnik Općine Vir Marin Radović.

Kaže kako su roditelji bili u neposrednoj blizini, a da je majka bila zaokupljena s drugo dvoje djece. U nekom trenutku dozvala je dječaka, no nije se odazivao. Njegovo tijelo pronašao je i iz vode izvukao vlasnik apartmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dječaka sam ugledao u bazenu, obučenog. Izvukao sam ga za tren i pokušao na svaki način pomoći. Nije na žalost bilo uspješno", kaže za Zadarski.hr.

Image
pu zadarska /

Velika tragedija na Viru. Maleno dijete se utopilo u bazenu

Image
pu zadarska /

Velika tragedija na Viru. Maleno dijete se utopilo u bazenu

Načelnik dodaje kako su ga pokušali reanimirati. S druge strane, PU zadarska kaže kako je prema prikupljenim informacijama utvrđeno da je dijete je u jednom trenutku bez roditelja izašlo iz apartmana vikend kuće na Viru u kojoj su boravili, a nakon kratkog vremena vlasnik kuće je na dnu bazena ugledao dijete u besvjesnom stanju te ga izvukao iz vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto događaja pozvana je Hitna medicinska pomoć koja je pokušala reanimirati dijete, nakon čega je kolima Hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu Zadar gdje je preminulo, zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo