završio u bolnici u šibeniku / Dječaka (3) napao rotvajler ispred kafića: 'Počeo ga je trgati! Sreća da mu nisu probijena pluća!'

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Vlasnik rotvajlera kaže kako je krenuo na psa, a ne na dječaka

28.12.2018.
8:00
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Na sam Božić trogodišnjaka iz Ražnja napao je rotvajler dok je s roditeljima izlazio iz kafića. S ranom od ugriza ispod desne lopatice, dječak je smješten u šibensku bolnicu.

Dječakov otac Marin L. zgrožen je činjenicom da se i nakon događaja isti psi mjestom šetaju bez povodca i brnjice, unatoč prijavi policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika sreća je što mi sinu nisu probijena pluća jer ga je donekle zaštitila debela zimska odjeća", rekao je Marin za Slobodnu Dalmaciju i ispričao kako je taj potresni događaj izgledao: 

"Kad smo izlazili iz kafića, vidjeli smo ispred dva rotvajlera kako šetaju bez brnjice i povodca. Oni su se, čim su nas ugledali, zaletjeli prema nama te smo krenuli natrag u unutrašnjost kafića da se zaštitimo. Međutim, supruga mi, ulazeći, nije stigla zatvoriti vrata te se jedan rotvajler bacio na našeg sina starog tri godine i četiri mjeseca, a drugi na našeg psića. Sina mi je pas bacio na pod na prsa i počeo ga trgati. Ja sam se bacio na psa i povlačio ga sa sina. Priskočio je tada i vlasnik kafića i pomogao mi te smo uspjeli otrgnuti psa s djeteta. Odmah smo išli na Hitnu u Šibenik." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Hitnoj pomoći dječaku je napravljen RTG srca i pluća te UZV trbušne šupljine. U nalazu je navedeno kako pod desnom lopaticom ima veću otvorenu ranu kože, potkožja i mišića te manju ranu bočno na prsnom košu.

Vlasnik rotvajlera Branko M. kaže kako se nije radilo o napadu dva psa, već da je za ugriz odgovorna samo njegova kuja rotvajlerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shrvalo je to i nas, cijelu mi obitelj. Imam petero djece i pet pasa, svako dijete ima svoga psa. Moj sin od 12 godina i kći od 13 bili su u objektu preko puta toga kafića kada su oni izišli sa svojim psom. Moja kuja rotvajlerica krenula je na njihova psa, ne na dječaka, otrgla se mom sinu koji ju je vodio na povodcu. Mislim da se ozlijeđeni dječak našao između nje i njihova psa, na kojeg je krenula. Stalno su u kontaktu s ljudima i nisu agresivni. Došla mi je policija i kazali su mi da ide prekršajna prijava jer su ozljede okarakterizirane kao lakše. Odmah sam išao na Hitnu te večeri, ali mi je kazano da odem jer samo izazivam dodatne negativne emocije", rekao je vlasnik psa za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo