OTAC JE BACIO S BALKONA / Djevojčica s Paga prevezena u zagrebačku bolnicu: 'Na aparatu je za disanje, no stanje je stabilno'

Liječnik je rekao da je djevojčica teško ozlijeđena i da ima ozljede glave, grudnog koša i trbuha

28.2.2019.
22:33
VOYO logo

Sedmogodišnja djevojčica, koja je u četvrtak ujutro teško ozlijeđena na Pagu kada ju otac s još troje djece bacio s balkona, večeras je primljena na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Zagreb. 

U RTL-Direktu ispred KBC-a Zagreb javio se Boris Mišević te rekao da je djevojčica stabilno. Loša vijest je i da je i dalje životno ugrožena, njezino stanje je i dalje ozbiljno, ali liječnici kažu da je pedijatrijski odjel KBC-a Zagreb najbolje mjesto gdje se sada može nalaziti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljede su vrlo ozbiljne i otok na mozgu, odnosno količina zraka koji se nalazi na mozgu. Zamjenik ravnatelja bolnice je rekao da je zadovoljan kako se stanje razvija, javio je u RTL Direktu Boris Mišević.

"Ona je teško ozlijeđena. Ima ozljede glave, grudnog koša i trbuha. Na aparatu je za disanje, a njezino stanje možemo procijeniti stabilnim. Kontroliramo njezino disanje i cirkulaciju. Nadamo se da će biti sve dobro. Ozljede lica će se zbrinjavati sutra jer sad je najveći problem glava ", rekao je pomoćnik ravnatelja KBC-a Zagreb Milivoj Novak te dodao kako djevojčica dobiva lijekove kako bi se smanjio otok mozga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno se nadam da će biti dobro", zaključio je Novak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo