Na zagrebačkim Sveticama / Dno dna! Pregazio noge invalidu u kolicima i pobjegao: Traži se Opel Astra boje 'trula višnja'

Image
Foto: Facebook/PIXSELL

Na invalidskim kolicima su polomljene pedale na kojima je držao noge. Pomogli su mu dostavljači

28.12.2019.
13:27
Facebook/PIXSELL
VOYO logo

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak prijepodne u Zagrebu na raskrižju Planinske ulice i Ulice Donje Svetice, nesavjesni vozač je automobilom invalidu koji je u kolicima, prešao preko nogu i pobjegao s mjesta nesreće. 

"Grozno je to što se dogodilo. Tata je bio u šoku i nije se ni snašao u toj brzini. Mislio je kako će osoba koja na njega naletjela autom, stati i pomoći mu, ali to se nije dogodilo. Pomogli su mu dostavljači iz kombija koji su bili iza spornog auta. Iako su mu puknule obje pedale na kolicima na kojima su mu bile noge, uspio je sam doći do kafića u kojem radim, a koji je u blizini mjesta nesreće", ispričala je za Vijesti.hr kći unesrećenog, Larisa Tunjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

62-godišnjak je u invalidskim kolicima prelazio cestu dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo te je u tom trenutku došao auto koji je skretao lijevo i udario ga zadnjim krajem.

"Nije želio ići u bolnicu iako se danas žali da ga boli noga. Uspjela sam pronaći telefonom dostavljače koji su mu pomogli i oni su opisali da je automobil koji ga je udario Opel Astra starijeg tipa i boje 'trule višnje', otkriva Tunjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijavili smo slučaj policiji, ali nakon svega što su nam rekli, mislim da bi bilo bolje da je tata išao na hitnu jer su nam u policiji rekli 'ništa od toga'. Željela bih samo da se osoba koja je to učinila malo zapita što je to učinila kao i da upozorim druge vozače koji misle da su brži od invalida u kolicima, da pripaze. Zar je toliko teško stati i propustiti invalida?", pita se razočarana Larisa Tunjić.

Obitelj moli za pomoć jer se radi o umirovljeniku s malom mirovinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo