u pritvoru / 'Dobro' opskrbljen Zagrepčanin. U stanu držao kalašnjikov, lovačku pušku, marihuanu, kokain, LSD... Uhićen je

Image
Foto: PU zagrebačka/Ilustracija

Osumnjičeni je neovlašteno posjedovao vatreno oružje, eksplozivne tvari kao i sastavne dijelove vatrenog oružja

29.7.2022.
16:58
PU zagrebačka/Ilustracija
VOYO logo

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje na 43-godišnjakom bog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane, smole, ekstrakta marihuane, MDMA, LSD-a, i kokaina, koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u svom stanu na području Novog Zagreba zbog daljnje preprodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

U četvrtak je obavljena pretraga stana osumnjičenog te je pronađeno 35,8 grama kokaina pakiranog u dva plastična paketa, 92,3 grama marihuane pakirane u 8 različitih paketa, 283,0 grama smole pakirane u 7 različitih paketa, 228,5 tableta MDMA, dvije doze LSD-a, 12 ml ekstrakta marihuane te digitalna vaga s tragovima droge.

Osumnjičeni je također neovlašteno posjedovao vatreno oružje, eksplozivne tvari kao i sastavne dijelove vatrenog oružja čije je nabavljanje, prodaja ili posjedovanje građanima zabranjeno, kao i što je neovlašteno posjedovao veće količine streljiva pa je tako u pretrazi stana pronađena automatska puška tzv. kalašnjikov s dva pripadajuća spremnika u kojima se nalazi sveukupno 59 komada streljiva kalibra 5.56x45 mm; dva paketa streljiva svaki ispunjen s 25 komada streljiva kalibra 7,65 mm i prerađena lovačka puška kalibra 16 mm, bez kundaka i skraćenih cijevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo