ISTARSKI SLATKOLJUPCI / Dolijao par mladih lopova ovisnih o čokoladi: Iz samo jedne trgovine uzeli su ih 150, a to nije sve...

Image
Foto: PU istarska

Uz čokolade, krali su i druge prehrambene proizvode i kozmetičke proizvode, odjeću, tostere, ogledala...

22.2.2021.
12:16
PU istarska
VOYO logo

Istarska policija izvijestila je o hvatanju mladog para lopova koji jako vole čokoladu. 

"Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 25-godišnji hrvatski državljanin počinio osam kaznenih djela krađe, a da je 22-godišnja hrvatska državljanka počinila sedam kaznenih djela krađe", stoji u priopćenju PU istarske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je prošlog četvrtka policija dobila dojavu da su dvije osobe  iz trgovine u Zagrebačkoj ulici u Puli otuđile veću količinu čokolade, prometni policajci su u večernjim satima, prvo u Ulici Rimske centurijacije uhitili ženu, a potom u Scalierovoj ulici i muškarca. 

"Utvrđeno je kako su 22-godišnjakinja i 25-godišnjak iz trgovine otuđili oko 150 komada čokolade, čime su pravnu osobu iz Omiša oštetili za nekoliko tisuća kuna, ali i da to nije jedina trgovina iz koje su otuđili prehrambene proizvode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Vrbovec /

Navalile na jednu trgovinu: Ukrale 159 pašteta, 26 četkica za zube i 16 mliječnih deserata

Image
Vrbovec /

Navalile na jednu trgovinu: Ukrale 159 pašteta, 26 četkica za zube i 16 mliječnih deserata

U samo dva dana krali u još šest trgovina

Policija sumnja da je isti par prošle srijede i četvrtka iz još šest pulskih trgovina ukrao razne prehrambene i kozmetičke proizvode, odjeću, tostere, ogledala i druge predmete vrijedne nekoliko tisuća kuna. 

"Policija je također utvrdila kako je 25-godišnjak jedno kazneno djelo počinio sam, i to u kolovozu prošle godine, kada je iz trgovine na Verudeli otuđio više boca alkoholnog pića, čime je pravnu osobu iz Pule oštetio za nekoliko tisuća kuna", stoji u priopćenju te se zaključuje da je dvojac u petak navečer priveden u pritvor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo