nisu još sve napadače našli / Dolijao u ruke policije: Zbog napada na dvojicu muškaraca u Vukovaru pritvoren Zagrepčanin (24)

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Prošloga tjedna u svezi istog kaznenog dijela, policija je pritvorila 27-godišnjaka te mu je određen jednomjesečni pritvor

26.9.2020.
15:13
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog sumnje da je 20. rujna oko 0,20 sati u Ulici slobode u Vukovaru sudjelovao u fizičkom napadu na 36 i 31-godišnjaka srpske nacionalnosti, uz kaznenu prijavu u petak je pritvoren 24-godišnjaka iz Zagreba, izvijestila je u subotu Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Prošloga tjedna u svezi istog kaznenog dijela, policija je pritvorila 27-godišnjaka te mu je određen jednomjesečni pritvor dok su za ostalim sudionicima napada raspisane tjeralice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica su osumnjičena da su u nedjelju, 20. rujna oko 0,20 sati ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode, fizički napali 36-godišnjaka i 31-godišnjaka, koji su pritom lakše ozlijeđeni.

Za drugim osobama osumnjičenim da su bili supočinitelji, a čiji identitet je policiji poznat, raspisana je tjeralica dok se kriminalističko istraživanje nastavlja, navode iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo