ŠTO KAŽU SUSJEDI / Drama o kojoj bruji cijela Hrvatska! RTL neslužbeno doznaje: Severina neće podnijeti kaznenu prijavu protiv sestre

Svađa Severine i njezine sestre Marijane Popović dobila je novi nastavak u kojem obje iznose obiteljsko prljavo rublje. Pljušte optužbe za zlostavljanje, spominju se djeca, pa čak i droga...

31.8.2022.
20:04
VOYO logo

U zgradi koju je snimio RTL dogodio se obiteljski i fizički okršaj o kojem danas bruje splitske Plokite i cijela Hrvatska. Susjedi i dalje ne mogu vjerovati drami koja se odvijala ispred njihovih vrata .

"Jadna, a jadna. Šta ćemo ljudi su poludjeli svi, nitko vise nema obzira prema drugome, a kamoli kad sestra sestri to čini", tvrdi Blanka iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne opravdavam nikakvo nasilje, ali tko zna sto je sve tu bilo, samo oni najbolje znaju mi samo možemo pretpostavljati", misli Josipa iz Splita.

Image
ZBOG INCIDENTA SA SESTROM /

Severina u društvu odvjetnice zbog sukoba sa sestrom stigla na razgovor u krim policiju

Image
ZBOG INCIDENTA SA SESTROM /

Severina u društvu odvjetnice zbog sukoba sa sestrom stigla na razgovor u krim policiju

"Čujte, kao majka je dobra, brižna, kao mala je bila dobra, a ove druge privatne stvari su njihove privatne stvari", kaže Maks iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Te iste privatne stvari danas su itekako postale poznate javnosti: neugodne optužbe, dugogodišnji zategnuti odnosi sestara koje nisu u kontaktu 7 godina. Severina je žrtva fizičkog nasrtaja vlastite sestre, poruka je njezine odvjetnice.

"Marijana nije u dobrim obiteljskim odnosima niti sa svojom kćerkom niti sa svojom majkom, godinama živi u Njemačkoj, na nekim nepoznatim adresama. Ona se prije godinu dana navodno obratila Centru za socijalnu skrb, gdje je prijavila Severinu, a i svoju kćerku, da se Severina ne brine dobro o majci, da je drži zatvorenu da je ne pušta van", kaže odvjetnica Severine Vučković, Jasminka Biloš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sestra Marijana uzvraća - ne pred kamerama, niti telefonskom izjavom - jer, kako kaže, potresena je Severininim ubilačkim nagonom, a i u lošem zdravstvenom stanju zbog udaraca oštrim predmetom. U nizu poruka piše kako njezina slavna sestra - nije čiste glave.

"Teško je porodici s nekim tko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju. Prostituirati svoju osobnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične. Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere….nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju na posljedice ništa nisu poduzele", poručuje preko poruke Marijana Popović Vučković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga strana priče tvrdi - Marijana je samo odradila prljavi posao za Milana Popovića - koji ima cilj u potpunosti prikazati Severinu kao neadekvatnog roditelja. Ova priča, bez obzira na rasplet - njemu itekako odgovara, smatraju iz Severininog tima.

"On oko sebe već godinama pokušava već dugo vremena okupljati ljude koji su se na bilo koji način udaljili od života Severine, i da će pokušati prikupiti informacije koje će je diskreditirati, to je točno", tvrdi Biloš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Severina se fizički osjeća dobro i očekuje da će kaznena prijava protiv nje biti odbačena. Neslužbeno, iako je jučer htjela prijaviti Marijanu Popović, u ovom trenutku ipak je odustala od bilo kakve kaznene prijave protiv sestre.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo