zapalili se automobili / Drama u dvorištu Vinogradske bolnice: uglednim liječnicima izgorjeli automobili, još se ne zna je li riječ o tehničkom kvaru ili piromanskom činu

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nakon požara na teren su za desetak minuta stigli vatrogasci koji su spriječili da se vatra, koja je počela izmicati kontroli, proširi i na ostala parkirana vozila

29.10.2017.
10:20
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U krugu KBC Sestre milosrdnice u zagrebačkoj Vinogradskoj ulici noćas poslije dva sata iza ponoći događala se prava drama. Došlo je, naime, do požara jednog osobnog automobila nakon čega se požar proširio na još jedno vozilo, piše Jutarnji list.

Oba automobila su u vlasništvu uglednog liječnika i liječnice bolnice T.K. i J.T. koji su najvjerojatnije u bolnici odrađivali svoje noćne smjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon požara na teren su za desetak minuta stigli vatrogasci koji su spriječili da se vatra, koja je počela izmicati kontroli, proširi i na ostala parkirana vozila.

Policija će danas tijekom dana obaviti očevid te utvrditi okolnosti izbijanja požara te otkriti je li u pitanju tehnički kvar ili je riječ o nečijem piromanskom činu, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo