Tukli se bokserom, letvom... / Drama u Međimurju: Došlo do masovne tučnjava i kamenovanja, ozlijeđeno 12-godišnje dijete

Image
Foto: Ilustracija/Ivica Galovic/PIXSELL

Dijete i 30-godišnjak su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju te je utvrđeno je da su zadobili teške tjelesne ozljede

19.7.2021.
10:50
Ilustracija/Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

U subotu, 17. srpnja 2021. godine oko 21 sat u Paragu, na ulici došlo je tučnjave između više mlađih muškaraca, na način da su se fizički obračunali, a zatim su 20 i 32-godišnjaci s područja općine Nedelišće nepoznatim predmetima izudarali 30-godišnjaka, javlja PU međimurska. 

Na to su se priključili drugi nepoznati mještani te je došlo do međusobnog kamenovanja kada je zalutali kamen pogodio 12-godišnje dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijete i 30-godišnjak su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju te je utvrđeno je da su zadobili teške tjelesne ozljede. Naknadno je utvrđeno da je u sukobu teže ozlijeđen i 37-godišnjak.

Policijski službenici su uhitili 20 i 32-godišnjaka s područja općine Nedelišće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 32 i 20-godišnjaci počinili kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju na štetu 30-godišnjaka na način da ga je 32-godišnjak više puta udario bokserom dok ga je 20-godišnjak najmanje jednom udario drvenom letvom, dok je 32-godišnjak počinio i kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda na štetu 37-godišnjaka na način da ga je udario drvenom letvom po ruci.

Protiv 32 i 20-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku za mladež te su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističko istraživanje vezano za zadobivanje ozljeda djeteta se nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo