Očajni otac / Drama u Poreču: Vezao se lancima ispred suda jer mu bivša ne da vidjeti dijete već pet godina

Image

Situacija se zahuktala kada mu je kćerka priznala kako je mamin novi dečko seksualno zlostavlja

12.11.2019.
11:10
VOYO logo

S. S. (41) iz Radoši kraj Višnjana jutros se lancima zavezao ispred zgrade Općinskog suda Poreč.

Na taj se neuobičajen čin odlučio jer mu bivša djevojka već pet godina ne dopušta viđanje njihove 14-godišnje kćeri, a institucije mu pritom ne pomažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi ovoga para, prema pričanju 41-godišnjaka, započeli su još 2011. godine, a kao razlog brojnih ekscesa koji su uslijedili, navodi nevjeru svoje bivše partnerice s kojom je živio u izvanbračnoj zajednici.

Unatoč svemu, kaže, ostali su živjeti u istoj kući, ali bez ikakvog kontakta. Situacija se zahuktala, priča za Glas Istre, kada mu je kćerka jednom prilikom priznala kako je mamin novi dečko seksualno zlostavlja. S tom se informacijom obratio državnom odvjetništvu ali, veli, sve su tužbe odbijene, a dodaje i kako se Centar za socijalnu skrb također oglušio na njegove pozive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, prema njegovim riječima, bivša ga djevojka više nije puštala da vidi svoje dijete. Tada je, ispričao je, bio smješten u nadograđenom djelu kuće, sa sobom i toaletom, dok mu je pristup kući bio zabranjen.

U vezi toga je kontaktirao policiju, ali se, kako tvrdi, istovremeno i njegova bivša partnerica okreće protiv njega, pa policiji govori kako joj je prijetio na kućnome pragu zbog čega je bio zadržan tri dana u pritvoru u Puli zbog obiteljskog nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo