ne osjeća se krivim / Drama u Slavoniji: 43-godišnjak dvaput ošamario sina, izbio mu zub, ali u zatvor - neće!

Image
Foto: Thinkstock/ILUSTRACIJA

Dječak se s očevim nasiljem suočio svega mjesec dana nakon što se preselio k njemu, a na preseljenje se odlučio jer se nije najbolje slagao s majčinim novim suprugom.

28.9.2017.
9:26
Thinkstock/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Zbog brutalnog zlostavljanja svog sina nepravomoćno je osuđen 43-godišnjak iz Slavonije. Riječ je o premlaćivanju tada 12-godišnjeg dječaka koji je, nakon razvoda roditelja neko vrijeme živio s majkom, a zatim odabrao nastaviti živjeti s ocem, prenosi Net.hr.

Dječak se s očevim nasiljem suočio svega mjesec dana nakon što se preselio k njemu, u lipnju 2014. godine. Na preseljenje se odlučio jer se nije najbolje slagao s majčinim novim suprugom. Ipak, i nakon što ga je otac tijekom svađe ošamario, a dječak o svemu obavijestio policiju, ostao je živjeti u kućanstvu s ocem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad zbog kojeg je sada 43-godišnjak nepravomoćno osuđen samo uvjetnom kaznom, dogodio se 14. kolovoza kada su odsjeli kod 43-godišnje ljubavnice. Oni su se unatoč činjenici što je i 12-godišnjak bio s njima u kući upustili u seksualni odnos pa je dječak, koji više nije mogao slučati uzdisaje iz druge sobe, nazvao je majku i molio ju da dođe po njega.

Dok je razgovarala sa sinom žena je svjedočila napadu svog bivšeg muža na dijete. Naime, dječak je pokucao ocu na vrata ne bi li ga pitao adresu, a kada je izašao bijesni 43-godišnjak odmah se okomio na njega, a majka je svemu tome svjedočila preko telefona i nazvala policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak je završio u bolnici. Naknadno se doznalo da je otac dječaka dvaput ošamario. Već prvim udarcem izbio mu je jedan zub. 

Dječaku u pomoć najprije je priskočila 43-godišnjakova ljubavnica. Ona je na sudu opisala kako je dječak tražio oca da ga vozi kući, na što mu je ovaj odbrusio i počeo ga udarati. Na suđenju je dodala i kako joj je dječak pričao da su ga majka i očuh znali fizički zlostavljati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

43-godišnjak je u međuvremenu prekršajno kažnjen i ta kazna je bila uvjetna. U svoju obranu nije imao reći baš ništa, osim da se ne osjeća kriv, piše Net hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo